Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

'Almanya gerçeği açıklasın'

10 Mart 2013 Pazar günü yayınlandı Almanya'da evlerinde çıkan yangında hayatını kayden Türk ailenin acılı hikayesi yürekleri burkttu.

Almanya'nın Backnang kentinde bir apartmanda çıkan yangında bir Türk aile yok oldu. Çıkan yangın sonucu 1 anne ile 7 çocuğunun yaşamını yitirdiği bildirildi. Adıyamanlı oldukları ve para kazanmak için Almanya 'ya yerleştikleri öğrenilen aileden geriye ise acı dolu bir hakiye kaldı.

NTV ekranlarında canlı yayına katılan Toplum Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Mehmet Canpolat, üzücü haberi ve geriye kalan acı dolu hikayeyi anlattı. Yangının çıkış nedeninin henüz belirlenemediğini ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini anlatan Canpolat, 'Sözünü ettiğimiz aile Adıyamanlı bir aile. Ekmek parasını bu gurbette kazanma uğruna buraları kendine yurt edinmiş bir aile' dedi. Yangında hayatını kaybedenlerin isimlerini de veren Canpolat, özellikle 6 aylık olan Murat Soykan ve 3 yaşında olan Ahmet Soykan 'ın üzerinde durarak facianın büyüklüğüne dikkat çekti.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı