Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bir yıldız daha kaydı

24 Şubat 2013 Pazar günü yayınlandı Ünlü oyuncu Osman Gidişoğlu, hayata gözlerini yumdu.

Tiyatro ve dizi oyuncusu Osman Gidişoğlu Beylerbeyi'ndeki evinde dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

Sanatçı, en son Atv ekranlarının beğenilen projesi Çocuklar Duymasın dizisinde 'Menderes' karakterini canlandırmıştı. 1945 yılında Manisa'da doğan usta oyuncu Ankara Devet Tiyatroları'nda profesyonel tiyatro hayatına başladı. Bir çok sinema dizi ve tiyatro oyununda rol alan Gidişoğlu aralarında Harry Potter, Kara Şimşek, Macmillan ve Karısı gibi tv dizilerinde seslendirme yapmıştı. Gidişoğlu'nun önceki gün Şehir Tiyatroları'nın "Yaşar Ne Yaşar ne Yaşamaz" adlı oyununda rol aldığı da öğrenildi. Sanatçının rahatsızlığı olduğunu belirten Çocuklar Duymasın yapımcısı Birol Güven "Çocuklar Duymasın projesine ara verdikten sonra yeni bir proje olan Evlilik Okulu'na başlıyoruz ve Osman Gidişoğlu daha doğrusu Osman ağabeyde yeni projemizde yer alan oyuncular arasındaydı. Osman Ağabey'in yarın çekimi vardı ve bizim arkadaşlar çekim saatini haber vermek için aradıklarında kötü haberi aldık. Çok üzgünüm başımız sağolsun" dedi. Dizinin başrol oyuncularından Tamer Karadağlı da "Benim için sadece Çocuklar Duymasın dizisinde rol aldığım bir ağabeyim değil, uzun yıllar bir arada seslendirme yaptığım bir tiyatro üstadını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum" dedi.

'İNANAMADIM'
Çocuklar Duymasın'ın diğer başrol oyuncusu Pınar Altuğ ise şunları söyledi: "2013 yılı gerçekten bizim için yaprak dökümü oldu. Twitter'da okuyunca gözlerime inanamadım ve hemen Birol Güven'i arayıp kötü haberi öğrendim. Allah rahmet eylesin. Çok üzgünüm" dedi. Aynı dizide oynayan Zeyno Günenç'de, "Şimdi öğrendim. Çok üzüldüm" diyerek duygularını Twitter adresine yazdı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı