Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Sözcü'nün haberi kurmaca çıktı

18 Şubat 2013 Pazartesi günü yayınlandı Muğla’nın Marmaris ilçesinde Atatürk portreli küçük bir duvar halısının kapı önünde paspas olarak kullanıldığı haberi yalan çıktı.

Söz konusu olayın yaşandığı apartmanda oturan Hatice Yiğit, komşularının böyle bir şeyi yapabileceğini düşünmediğini belirterek, “Biz öyle bir halı hiç görmedik. Olayı, çekime gelen habercilerden öğrendik.” dedi.

Marmaris Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Ali Apak ise durumu öğrendikten sonra o eve gittiklerini, halının kaldırılmış olduğunu, evde kızıyla yaşayan bir kadının oturduğunu öğrendiklerini söyledi.

Apak da halının bilerek oraya koyulduğunu düşünmediğini vurgulayarak, “Sabahtan akşama kadar ailesinin geçimi için çalışan bir kadın ve 13 yaşında bir kız çocuğu yaşıyor bu evde. Annesi işte olduğundan dolayı kızıyla görüştük. Bize çok üzgün olduğunu, gözyaşlarıyla dile getirdi.” şeklinde konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı