Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Hüseyin Aygün'ü uyardı

15 Şubat 2013 Cuma günü yayınlandı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, polislere yönelik hakaret ettiği iddia edilen CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ü canlı yayında uyardı.

CNN Türk ekranlarında Cüneyt Özdemir'in sunumuyla ekrana gelen 5N1K programına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti içindeki aykırı açıklamalarıyla gündeme gelen Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün hakkında konuştu. Aygün'ün polislere yönelik sözlerini 'Asla ve asla doğru bulmuyorum' diyerek değerlendiren Kılıçdaroğlu, CHP'li vekili üstü kapalı bir şekilde uyarmaktan da geri kalmadı.

'ASLA VE ASLA DOĞRU BULMUYORUM'

CHP'li Aygün'ün polislere yönelik hakaret niteliğindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine Aygün'ü eleştiren ve açıklamalarından dolayı uyarıldığını ifade eden Kılıçdaroğlu, 'Doğrudan doğruya polisleri hedef alan bir açıklamayı asla ve asla doğru bulmuyorum' dedi.

'VEKİLLER PARTİLERİNİN FELSEFELERİNE DİKKAT ETMELİ'
Polis teşkilatı içinde hatalı davranışlar sergileyenler olsada bütün polislerin aynı kefeye konmaması gerektiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, CHP'li Aygün'e uyarı niteliğinde sözlerle devam etti. Kılıçdaroğlu, bir siyasal parti içinde olan milletvekillerinin partinin ana felsefesi doğrultusunda oluşturulan politikalara koşut söylem geliştirmeleri ve bu yönde söylemde bulunmaları gerektiğini vurgulayarak CHP'li Aygün'ü canlı yayında uyardı.

Kılıçdaroğlu, 'Partiye hakim misiniz?' sorusuna ise 'Tabii' karşılığını verdi ve uyarıları dikkate almayanların sonucuna katlanacağını söyledi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı