Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yardım kutusunu böyle çaldı

15 Ocak 2013 Salı günü yayınlandı Manisa’da bir pastaneye koyulan sadaka kutusu, bugün erken saatlerde çalındı.

Zanlının, güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Son derece soğukkanlı olduğu gözlendi. Bir süre etrafını gözetleyip çevrede kimsenin olmadığını görünce işyeri girişindeki sadaka kutusunu alarak hızla uzaklaştı. Kutuyu pastanenin yanındaki boş arsada kıran zanlı, içindeki kâğıt paraları alıp bozuklukları atarak kaçtı. İşyeri sahibi Burak Tekbaş, sadaka kutusunu çalanda Allah korkusu kalmadığını söyledi.

Tekbaş, olayı şöyle anlattı: “Sabahın erken saatlerinde işyerinin önüne gelen hırsız, önce etrafı kontrol ediyor. PerSonelimizin sırtı kapıya dönük olduğu için hırsızı görmüyor. Görmediği için de hırsız, çiçek götürür gibi sadaka kutusunu kucaklayıp götürüyor. Sadaka kutusunu da çalan birisine ne diyelim, Allah korkusu kalmamış. Kutunun içinde en aşağı 300 lira vardı. Yan tarafta boş bir arsa var, oraya kutuyu götürdükten Sonra kırıp içindeki paraları almış, az miktarda demir para kalmış. Sabah müşterilerimiz söyledi, kutunun arsada olduğunu.”


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı