Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Hadise'ye konser şoku

2 Ocak 2013 Çarşamba günü yayınlandı Son yıllarda ulusal ve uluslararası arenada kazandığı ödüller, liste başı parçaları ile Türk Pop Müziğinin en güçlü kadın sanatçısı olarak öne çıkan Hadise, Ankara'da vereceği yılbaşı konseri öncesi büyük şok yaşadı.

Hadise'nin Avrupa'nın en büyük ikinci kongre merkezi olan Ankara Congresium'da vereceği konser beklenen ilgiyi görmedi. 3 bin 500 metrekare gibi rekor büyüklükte bir alanda gerçekleştirilen ilk parti olma özelliğini taşıyacak yeni yıl partisine 6 bin kişinin gelmesi bekleniyordu.

Biletler 1 ay önceden satışa çıkarıldı ancak, beklenen ilgiyi görmeyen organizasyona 200 kişi bile gelmedi. Sayının az olması nedeniyle kapıların açılmaması konsere gelen Ankaralıları isyan ettirdi. Organizasyonu yapan şirketin yaptığı açıklamada 150 TL'ye satılan biletlerin iade edileceği bildirildi.

Son yıllarda ulusal ve uluslararası arenada kazandığı ödüller, liste başı parçaları ile Türk Pop Müziğinin en güçlü kadın sanatçısı olarak öne çıkan Hadise'nin kuliste büyük şok yaşadığı gelen haberler arasında. Yeterli sayıya ulaşılamaması nedeniyle konserin iptal edildiği bildirilirken, gece için Congresium'a gelen vatandaşlar duruma isyan etti.

Haber: Serkan Çinier 


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı