Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kaldırım taşı ile saldırdılar

1 Ocak 2013 Salı günü yayınlandı İçel'de terör örgütü yandaşlarının Uludere'nin yıl dönümü nedeniyle Kadın Yaşam Merkezine saldırısı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Örgüt yandaşı çocukların bazıları merkeze kaldırım taşları ile saldırırken biri ise kapıyı sökerek olay yerinden uzaklaştı . Güvenlik kamerasını çalan bir terör örgütü yandaşının kaçma anı ise mobese kameralarınca görüntülendi . Polisin yaptığı çalışmaların ardından yakalanan çocuklardan 5 ' i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı .

Şırnak ' ın Uludere ilçesinde 34 kişinin hayatını kaybettiği olayı bahane eden terör örgütü yandaşları 2 gün önce Akdeniz ilçesi Şevket Sümer Mahallesi ' ndeki Valiliğe ait Kadın Yaşam Merkezi ' ne saldırdı . Güvenlik kamerası görüntülerinin ortaya çıktığı saldırıda 18 yaşından küçük örgüt yandaşlarından bazıları kaldırım taşları ile merkeze saldırırken öfkesine hakim olamayan bir kişi ise önce tekmelediği kapıyı daha sonra yerinden sökerek olay yerinden uzaklaşıyor . Örgüt yandaşları içerideki eşyalara da zarar veriyor . Çocuklardan biri ise çaldığı güvenlik kamerası ile olay yerinden hızla kaçarak bir iş yerine giriyor . Daha sonra çalışma yapan terörle mücadele ekipleri F . E . , Ö . S . , Y . G . , B . A . , ve İ . K . ' yi yakaladı . F . Ö ' nün iş yerinde yapılan aramada ise çalınan güvenlik kamerası ele geçirildi . Mahkemeye sevk edilen 5 çocuk tutuklandı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı