Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bayramını Kutladılar

24 Nisan 2012 Salı günü yayınlandı İstanbul'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Beşiktaş'taki İnönü Stadyumu'nda yapıldı.

Birbirinden renkli gösteriler sergileyen çocuklar, izleyenlerden alkış aldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta törenlerle kutlandı. İstanbul'da ilk tören Taksim Meydanı'ndaki Cumhuriyet Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı.

Törenler daha sonra İnönü Stadyumu'nda devam etti. Buradaki törene İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Recep Bülent Bostanoğlu, İstanbul Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Selamet, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile diğer yetkililer ve öğrenciler katıldı.

Tören, Vali Mutlu ve beraberindeki heyetin bayram kutlaması ile başladı.

Askeri araca binen Vali Mutlu, vatandaşları ve öğrencileri selamlayarak bayramlarını kutladı. İstiklal Marşı okunduktan sonra Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Konuşmanın ardından geçit töreni yapıldı. Geçit töreninin bitmesiyle değişik okullardan gelen öğrenciler hazırladıkları gösteriyi sundu. İzleyenler, birbirinden renkli gösterilere alkışlarla karşılık verdi. Vali Mutlu'nun, şiir yarışmasında dereye giren öğrencilere ödül vermesinin ardından tören sona erdi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı