Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Doktorlar Yarın Çalışmıyor

19 Nisan 2012 Perşembe günü yayınlandı Gaziantep'te bir doktorun hasta yakını tarafından öldürülmesini protesto eden doktorlar Antalya’nın Alanya ilçesinde yarın iş bırakacak.

Antalya Tabip Odası Alanya Temsilcisi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. İbrahim Halil Yalçın, acil dışındaki tüm birimlerde doktorların yarım gün iş bırakma eylemi yapacağını belirtti.

Tüm sağlık çalışanlarına başsağlığı dileyen Yalçın, saldırganın en ağır şekilde cezalandırılmasını istediğini belirtti.

Yalçın, "Hastalar bütün problemlerin kaynağını en rahat ulaştıkları insan olan doktorda görmekte, bakanlık her yükü bizim omuzlarımıza yüklemekte ve bizleri günah keçisi ilan etmektedir. Saygı görmekten vazgeçtik, sabrımızın sınırları zorlansa da görev yapmaktayız" dedi.

Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde görevli göğüs cerrahi uzmanı Dr. Ersin Arslan, servisteki odasında 17 yaşındaki bir hasta yakınının bıçaklı saldırısına uğramış, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı