Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

'O Artık Kınalı Mustafa'

24 Mart 2012 Cumartesi günü yayınlandı Güvenlik güçlerinin Cudi Dağı'nda düzenlediği operasyonda şehit olan polis memuru Mustafa Erdoğan, Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesine bağlı Dereçepni köyünde toprağa verildi.

Şehit özel harekat polis memuru Mustafa Erdoğan'ın cenazesi ambulansla Boğazlıyan Cumhuriyet Meydanı'na getirildi.

Burada düzenlenen törene, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Necati Şentürk, Kayseri Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, şehidin annesi Tuğba, babası Ramazan, kız kardeşi Şeyma Erdoğan, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Törende şehidin annesi Tuğba Erdoğan, ''Oğlum, sen bana son telefon görüşmemizde, şehit olmayı istediğini, böyle birşey olursa da dik durmamı ve ağlamamamı istemiştin. Ben de sana söz verdiğim gibi ağlamayacağım'' dedi.

Şehit polisin babası Ramazan Erdoğan da, ''Annesi oğlumu eline kına yakarak Şırnak'a göndermişti. Oğlum şimdi Çanakkale şehitleriyle beraber ve onun adı artık Kınalı Mustafa. Şimdi ağlama günü değil, ağlamayacağız, dimdik duracağız. Kahpeleri sevindirmeyeceğiz. Acımız çok büyük, bu acı anlatılmaz. Ancak yaşanır. Rabbim bu acıyı bir daha hiç kimseye yaşatmasın. Oğlumu bu topraklara ve sizlere emanet ediyorum'' diye konuştu.

Yozgat Valisi Necati Şentürk de vatan uğrunda canlarını feda eden şehitlerin kıyamete kadar unutulmayacaklarını bildirdi.

Konuşmaların ardından kılınan cenaze namazından sonra şehit polis memuru Mustaa Erdoğan'ın cenazesi Dereçepni Köyü'ne getirilerek köy mezarlığına defnedildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı