Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

45 milyon için geri sayım başladı

31 Aralık 2012 Pazartesi günü yayınlandı Pazartesi akşamı çekilecek olan Milli Piyango yılbaşı biletlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Milli Piyango bayileri biletlerin tükenmeye başladığını söyledi.

Salihli’de 22 yıldır Sevgi Yolu'ndaki Ziraat Bankası köşesinde Milli Piyango bayiliği yapan Hasan Tahir Kalay, biletlerin Pazartesi günü tamamen tükenebileceğini söyledi.

Salihli halkının yılbaşı biletlerine fazla talep göstermesinden dolayı biletlerin kısa bir sürede tükendiğini belirten Kalay, “Her yıl olduğu gibi bu yılda satışlarımız çok iyi. Bunda ki en büyük etken ikramiyenin bu kadar yüksek olması olabilir, ayrıca bu sene çeyrek bilet alan kişi sayısı çok fazla” dedi.

Kalay, büyük ikramiyenin 45 milyon lira olduğunu hatırlatarak, tam biletin 40 lira, yarım biletin 20, çeyrek biletin de 10 liradan satıldığını söyledi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı