Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''Asıl suçlu annemle babam''

30 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı Bayraklı ilçesinde PTT şubesini kurusıkı tabancayla soymaya çalışan, gişede para olmadığını görünce kaçan şüpheli yakalandı, hırsızlık girişimi güvenlik kamerasına yansıdı.

Osmangazi PTT Şubesi'ne yüzünü şapka ve kaşkolla gizleyerek giren K.T, kurusıkı tabancayla tehdit ettiği veznedardan kasadaki parayı vermesini istedi. Gişedeki paranın kurye ile merkeze gönderildiğini, 30 lira bozuk para kaldığını öğrenen şüpheli, hiçbir şey alamadan kaçtı.

Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ve görgü tanıklarını dinleyen İzmir Emniyet Müdürlüğü Gasp Bürosu ekipleri, kimliğini tespit ettikleri 23 yaşındaki K.T'yi, aynı semtteki arkadaşının evinde yakaladı.

Yakın zamanda işlediği suçlar nedeniyle 3 sabıka kaydı bulunan K.T'nin emniyetteki ifadesinde, ''İzmir'de akrabasının yanında kaldığını, babasından para talebinin karşılıksız kalması nedeniyle böyle bir yola başvurduğunu, kaldığı evin karşısındaki PTT şubesinde gözlem yaptığını, veznedarın kadın olması nedeniyle şubedeki parayı almayı hedeflediğini'' söylediği öğrenildi.

-Güvenlik kamerası kayıtları-

Öte yandan, güvenlik kamerası kayıtlarında tanınmamak için yüzünü şapka ve kaşkolla gizleyen K.T'nin, tabancayla boş olan şubeye girerek veznedardan gişedeki parayı istemesi, bu sırada şubeye gelen engelli bir vatandaşı da tehditle içerideki sandalyelerden birine oturtması görülüyor.

Şubedeki paranın 3 dakika önce kurye ile merkeze gönderildiğini öğrenen şüpheli, hiçbir şey alamadan ayrılıyor.

Muhabir: Emre Umurbilir / Ufuk Kırabalı

Yayıncı: Kemal Kaymak


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı