Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Arabayı ateşe verdiler

30 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı Ankara'da kundaklandığı iddia edilen bir otomobil kullanılamaz hale geldi, alevlerin sıçradığı başka bir araçta da büyük çapta hasar oluştu.

İddiaya göre, Altındağ, Doruk Sokak, 7 numaralı binanın önünde park halinde bulunan Zekeriya Öz'e ait 06 ZK 235 plakalı otomobil, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından ateşe verildi.

Kısa sürede büyüyen yangın, yan tarafta bulunan 06 BR 7210 plakalı aracı sıçradı. Alev topuna dönen araçta meydana gelen patlamalara uyanan çevre sakinleri durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Yanan aracın yan tarafında bulunan araçlar, sahipleri tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını müdahale ederek söndürdü. Mahalle sakinleri korkulu gözlerle, itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarını izledi.

Polis ekipleri, çevre güvenliğini alarak olay yerine şerit çekti. Yangında Zekeriya Öz'e ait otomobil kullanılamaz hale geldi, yan tarafında bulunan araçta ise büyük çapta hasar oluştu.

Otomobilin ateşe verildiği mahallede Son 1 ay içerisinde çok olay olduğundan şikayet eden mahalle sakinleri, "Büyük ihtimal bu arabayı yaktılar. Kundaklama var. Çünkü bizim mahallede bu aya kadar böyle şeyler olmazdı" diye konuştu.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı