Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''Yemediğimiz laf kalmadı''

29 Aralık 2012 Cumartesi günü yayınlandı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kars ziyaretinde brifing aldığı Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’u kıt imkanlara rağmen yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

Bakan Binali Yıldırım, Kars Belediyesi ziyaretinde, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’tan brifing aldı. Başkan Nevzat Bozkuş, göreve geldikleri günden itibaren yapmış oldukları çalışmaları Bakan Yıldırım’a slayt gösteri eşliğinde anlattı.

Başkan Nevzat Bozkuş, Kars’ta yaptıkları çalışmaları anlatırken, yapılan çalışma ve hayata geçirilen projelerin özelikle eski ve yeni hallerini Bakan Yıldırım’a slayt eşlinde gösterdi.

Başkan Bozkuş’un sunumundan sonra konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, belediyenin zor şartlarda, kıt imkanlarla çok güzel işler yaptığını, birçok projenin tamamlandığını ve birçok projeye de devam edildiğini söyledi.

Bakan Binali Yıldırım; “Özellikle şehrin alt yapısının standardını iyileştirmeye yönelik çalışmaları son zamanda belediyemiz kısıtlı imkanlara rağmen hızla sürdürüyor. Asfalt planeti kurması ve ana koridorlara sıcak asfalt faaliyetlerine başlaması bunlar Kars için, serhat şehri için önemli şeyler. Tabi bizde şehrin giriş-çıkışındaki güzergahları toplam 14 kilometrelik güzergahı da karayolları marifetiyle yapmaya başladık. Belediyemiz alt yapının yanı sıra birçok projeleri belediyemiz ya tamamlamış, ya da başlamış halen sürdürüyor. Projeleri yapmakla kalmıyor. Ayrıca sosyal sorumluluğu da ihmal etmiyor. Kültürel faaliyetler, ihtiyacı olan ailelere belediyenin desteği bunlar önemli şeyler. Ben bir kez daha başkanımız ve arkadaşlarına başarılar diliyorum. Hayırlı hizmetlerinin devamını diliyorum. Bizim de her zaman desteğimize ihtiyaç duyduğunuzda yanınızda olduğumuzu Karslı hemşerilerimin bilmesini isterim. Teşekkür ederim” dedi.

Belediye Nevzat Bozkuş’ta Bakan Binali Yıldırım’a kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Bozkuş, Bakan Yıldırım’a belediyeyi ziyareti anısına bir plaket ve bir de Kafkas halısı hediye etti.

Bakan Binali Yıldırım, belediyenin özellikle alt yapı, yol ve su çalışmalarından dolayı çok önemli işler yaptığına da dikkat çekti.

Bakan Binali Yıldırım’ın belediye ziyaretine Vali Eyüp Tepe, AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ahmet Arslan, Bölge Müdürleri, Kurum Müdürleri, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tolga Reis, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Karadeniz, Necati Dallı ve Neval Sezer’de eşlik etti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı