Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Beyaz Haber'e çirkin saldırı

20 Aralık 2012 Perşembe günü yayınlandı Rüşvet iddialarını araştırmak üzere CHP'li Kartal Belediyesi'ne giden Beyaz TV Muhabiri Gülsevil Dinç ve Kameraman Mehmet Ali Şener belediye görevlileri tarafından dövüldü. Muhabir Dinç'i merdivenlerden aşağı iten belediye görevlileri, Kameraman Şener'e de yumruk atıp dişini kırdılar.

Rüşvet iddialarını araştırmak üzere CHP'li Kartal Belediyesi'ne giden Beyaz TV Muhabiri Gülsevil Dinç ve Kameraman Mehmet Ali Şener belediye görevlileri tarafından dövüldü. Muhabir Dinç'i merdivenlerden aşağı iten belediye görevlileri, Kameraman Şener'e de yumruk atıp dişini kırdılar.

Her şey İşadamı Kenan Yeşil'in iddiası ile başladı. Yeşil, Kartal'da açacağı lokanta için CHPli Belediyeye ruhsat başvurusunda bulunmuştu. Ancak iddiasına göre Ruhsat İşleri Müdürü Funda Erdoğan kendisinden 2 bin lira rüşvet istedi.

Rüşvet iddialarını araştırmak üzere CHP'li Kartal Belediyesi'ne giden Beyaz Haber ekibinin tek amacı iddiayı araştırmaktı. Bu amaçla rüşvet iddialarına konu olan Funda Hanım ile görüşmek istedi. Ancak görevini yapmaya çalışan Beyaz Haber ekibi belediye görevlileri tarafından saldırıya uğradı.

MUHABİR GÜLSEVİL DİNÇ MERDİVENLERDEN AŞAĞIYA İTİLDİ

'Rüşvet iddiaları doğru mudur dediğimiz anda güvenlik bize müdahale etmeye başladı' diyen Muhabir Dinç,'Biz hiçbir şekilde tepki göstermedik ama o anda saçımı çekip beni merdivenden aşağı attılar' dedi.

BEYAZ HABER KAMERAMANI MEHMET ALİ ŞENER DE YUMRUKLARIN HEDEFİ OLDU

Kameraman Şener de,'Güvenlik çok sert bir şekilde yüzüme vurdu o arada dişim kırıldı. Burnum kanadı, muhabir arkadaşımız bunlara şahit oldu, dudağım şişti' şeklinde konuştu.

O ANLARDA KARTAL BELEDİYE BAŞKANI ALTINOK ÖZ BELEDİYE BİNASINDAYDI


O anlarda belediye binasında olan CHP'li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ise, olanları izlemekle yetindi.

Belediye çalışanlarının saldırısına Polis müdahale etti

KAMERAMAN MEHMET ALİ ŞENER HEMEN HASTANEYE KALDIRILDI

O anlarda sürekli kayıtta olduğunu ifade eden Şener,'Güvenlik sürekli sırtıma vuruyordu. . Çok sert biçimde vurdu' dedi. Hastane yönetimi Kameraman Şener'e üç günlük iş göremez raporu verdi.

Kartal Merkez Karakolu'na giden Beyaz Haber ekibi, belediye görevlileri hakkında suç duyurusunda bulundu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı