Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Gangnam her yerde

6 Kasım 2012 Salı günü yayınlandı Filipinler’de bir hapishanedeki yaklaşık bin mahkum, Güney Koreli PSY ismi ile bilinen şarkıcının popüler Gangnam Style şarkısına dans etti.

Filipinli mahkumlar, daha önce de Michael Jackson 'ın şarkılarına dans ederek dikkat çekmişti. Filipinler 'in orta kesimindeki Cebu şehrinde hapishanenin yönetimi tarafından internette paylaşılan videoda, yaklaşık bin mahkumun aynı anda turuncu üniformaları ile Güney Koreli PSY'nin “at dansı” şeklindeki Gangnam Style dansını yaptığı görülüyor. Mahkumlardan biri Güney Koreli şarkıcıyı taklit ederken, diğer mahkumlar da şiddetli yağış altında ona eşlik ediyor.

Filipinler 'in GMA televizyonu, mahkumların gösterisini yaklaşık bin kişinin izlediğini aktardı. Hapishanede yaşanan şiddet olayları sonucu mahkumların gösterileri geçtiğimiz Şubat ayrında durdurulmuştu. Gangnam Style dansının ise olaylarda bu yana izin verilen ilk gösteri olduğu belirtildi. Filipinli mahkumlar, 2007 'de Michael Jackson 'ın 'Thriller ' müzüğindeki zombi dansı ile internette izlenme rekoru kırmıştı. Mahkumların zombi dansını şimdiye kadar 42 milyon kişi izledi. Bu arada dünyaca popüler olan Güney Koreli PSY sahne adı ile bilinen şarkıcının Gangnam Style şarkısı, sadece Youtube 'da 325 milyon kişi tarafından izlendi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı