Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''Kendine yeni şovlar bulsun''

26 Ekim 2012 Cuma günü yayınlandı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yerel seçimlerle ilgili CHP'li Levent Gök'e mesaj gönderdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yerel seçimlerle ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.

Ankara dışında bulunduğu bir dönemde ana muhalefet partisi CHP'nin bir ankette adaylarını açıkladığını belirten Gökçek, 'BEN ANKARA DIŞINDAYKEN BİR ANKETTE CHP ANKARA ADAYLARINI VERMİŞ... CHP'DEN ÜÇ ADAY ÖNE ÇIKMIŞ... EMİNE ÜLKER TARHAN,SİNAN AYGÜN,FETHİ YAŞAR' diye yazdı.

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök'ün aday listesine giremediğine dikkat çeken Gökçek, 'GARİBİM Levent GÖK O KADAR YIRTINIP DURUYOR, CHP'LİLER BİLE CİDDİYE ALMAMIŞ:) ÇOK ÜZÜLDÜM, TANIYANLAR BENİM ADIMA ÜZÜNTÜLERİMİ İLETSİN. BENCE VAKİT VAR, YENİ ŞHOWLAR BULMALI:) FETHİ YAŞAR'I VE SİNAN AYGÜN'Ü CHP'DE SAĞCI BULUYORLAR,KESİNLİKLE ADAY YAPMAZLAR' ifadelerini kullandı.

Öte yandan adaylık için ismi geçen Emine Ülker Tarhan hakında da bir değerlendirmede bulunan Gökçek, Tarhan'ın kesinlikle aday olamacağını vurgulayarak 'BEN CHP'Yİ TANIYORSAM BU BÖYLE' diye ekledi.

İşte Melih Gökçek'in o tweetleri:






HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı