Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

O da çılgınlığa uydu

25 Ekim 2012 Perşembe günü yayınlandı Gangnam Style fırtınasına son kapılan BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun oldu.

Video paylaşım sitesi Youtube'da izlenme rekorları kıran 'Gangnam Style ' şarkısının yaratıcısı Güney Koreli rap şarkıcısı Parc Jae-Sang'la buluşan, BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, 'Biraz kıskandığımı kabul etmeliyim. İki gün öncesine kadar dünyadaki en ünlü Güney Koreli bendim. Şimdiyse ikinci planda kaldım ' diyerek şaka yaptı.

'Gangnam Style ' adlı şarkısı ile dünya çapında üne kavuşan PSY ise, gazetecilere dünyanın birinci ve ikinci en ünlü Kore vatandaşını yan yana görüntüleme olanağına sahip oldukları için çok şanslı olduklarını söyledi.

Görüşme sırasında BM Genel Sekreteri Ban ve PSY, birbirlerine övgüler yağdırdı. Ban, PSY'nin ünlü dans figürlerinden birkaçını sergilerken PSY de, 'Ban, tüm Korelilerin kalbinde yer alan biri. O en iyiden bile en iyi. Burada olmak ve onunla konuşmak, büyük gurur. Öyle ki Billboard'a iki numaradan girdiğimde bile bu kadar heyecanlanmamıştım ' dedi.

'TARİHE GEÇEN ADAM'LA DA BULUŞTU
Genel Sekreter Ban, daha önce de stratosferden kendini boşluğa bırakıp serbest düşüşte ses duvarını aşan ilk insan olarak tarihe geçmeyi başaran Avusturyalı ekstrem sporcu Felix Baumgartner'ı kabul etmiş ve 39 kilometre yükseklikten korkusuzca atlayışına duyduğu hayranlığı dile getirmişti.

Baumgartner ise, Ban'a hava dalışı dersi vermeyi teklif etmişti. Ban'ın Sözcüsü Martin Nesirky, Genel Sekreter'in toplumun farklı kesimlerinden insanlarla bir araya gelmeye büyük önem verdiğini söyledi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı