Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Mahalleye lağım akıyor

25 Ekim 2012 Perşembe günü yayınlandı Mahallenin ortasından akan lağım suyu tehlike saçıyor… CHP’li Çankaya Belediyesi uyumaya devam ediyor…

Beyaz Haber'den Serkan Çinier ve Ercan Dalgıç'ın haberine göre skandallarıyla ünlü CHP'li Çankaya Belediyesi 'nin bir rezaleti daha ortaya çıktı.

MAHALLEYE LAĞIM SUYU

CHP 'li Çankaya Belediyesi 'nin kendi yetki bölgesindeki Yakup Abdal Mahallesi 'ni kaderine terk ettiği gözler önüne serildi. Mahallenin ortasındaki dere yatağına akan lağım nedeniyle vatandaşların evlerinden çıkamaz olduğu anlaşıldı. Mahalleliler lağım suyunun ortaya çıkardığı sağlıksız koşullardan dolayı hastalıkların pençesinden kurtulamaz oldu.

'HİÇBİR HİZMET ALAMIYORUZ'
Çankaya Belediyesi 'nin yetki alanında bulunan bu mahalle bakım çalışmalarının düzenli yapılmamasından dolayı da adeta çöplüğü andırıyor. Vatandaşlar CHP 'li Çankaya Belediyesi 'ne tepkilerine ise 'Çöp arabaları bile buraya gelmiyor ' diyerek gösteriyor. Çankaya Belediyesi 'nden hiçbir hizmet göremediklerini ifade eden vatandaşlar CHP 'li belediyenin yetki alanında bulunan bu bölgeye geldikleri için pişman olduklarını belirtiyor.

Öte yandan Yakup Abdal Mahallesi sakinlerinin kendi imkanlarıyla yaptığı ve şehirle bağlantılarının sağlandığı tek yolun halen asfaltlanmamış olması dikkat çekiyor.





HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı