Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kurbanlıklar 450 lira

7 Ekim 2012 Pazar günü yayınlandı Kırşehir’de bir besici, bayram öncesi kredi kartıyla kurbanlık satışına başladığını duyurdu.

Kredi kartına altı taksit imkanı sunarak Kırşehir’de bir ilki gerçekleştiren besici Fevzi Umucu, Kuşdilli Mahallesi'nde üç yıl önce kurduğu tesiste bin adet küçükbaş hayvanı özel besi tekniği ile yetiştirdiklerini anlatarak, "Şirket olarak üç yıldır bu iş ile uğraşmaktayız. Dişi hayvanları damızlık olarak üretip erkekleri vatandaşın hizmetine sunuyoruz. Yaklaşık olarak bin adet hayvanımız var. Bu hayvanları özel ortamlarda özel yemlerle besleyip insanların ihtiyacına sunmaktayız” şeklinde konuştu.

Kırşehir’de bir ilk olarak kredi kartı ile kurban satışına başladıklarını anlatan Umucu, "Kredi kartına altı ay taksit imkanı sunduk. Kredi kartı satışına girmemizin nedeni alım gücünün düşük olması, insanların kurban kesme isteğinin yoğun olması. Güçlerinin yetmediğini düşünerek insanlara altı ay taksit ile parça parça ödeme imkanı sunduk. Şu anda yoğun bir talep var” ifadelerini kullandı

Kurbanlık fiyatlarının ise bu yıl geçmiş yıla oranla pek de değişmediğini söyleyen Umucu, fiyatların 450 TL’den başlayarak bin TL’ye kadar çıktığını belirtti.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı