Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Hakemin Üzerine Saldırdı

14 Ağustos 2012 Salı günü yayınlandı Ahmet Çakar’ın telefonla görüştüğü yıldız futbolcu Engin Baytar "Hocam yaptığım hareketten çok pişmanım. Kulübün tesislerinde görüntüyü izleyene kadar ne yaptığımın farkında değilim" dedi.

Engin Baytar, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanan Süper Kupa finalinde bir pozisyon sonrası maçın hakemi Cüneyt Çakır 'a saldıran ve küfredince kırmızı kart gören ardından da hızını alamayarak hakemin gırtlağına sarıldı.

İşte bu çirkin görüntüler Türk spor kamuoyuna bomba gibi düştü. Engin Baytar 'ın hakeme saldırısı kabul edilemezken, eski hakem Ahmet Çakar dün canlı yayında Engin Baytar 'a “Özür dile” çağrısında bulunmuştu.

ÇOK PİŞMANIM ÖZÜR DİLİYORUM
Engin Baytar 'la telefonda görüşen Ahmet Çakar, Engin 'in hakem Cüneyt Çakır 'a yaptığı çirkin hareket nedeniyle pişman olduğunu ifade ettiğini söyledi. Engin Baytar 'la yaptığı görüşmenin detayları canlı yayında açıklayan Ahmet Çakar , yıldız futbolcunun kendisine pişman olduğunu söylediğini kaydetti. Çakar, Engin Baytar 'ın kendisine şu sözleri söylediğini kaydetti:
“Hocam çok mahcubum. Eski bir hakem olarak sizin nezdinizde Cüneyt ağabeyimden özür diliyorum, Türk hakemlerinden, kulübümden ve Fatih Terim 'den özür diliyorum. Verilecek her türlü cezaya razıyım. Cezayı hak ettim, yaptığım iş sportmenlik dışı korkunç bir iştir. Ama ben öyle bir insan değilim. Cüneyt hocamdan beni affetmesini bekliyorum.”

BEYAZ GAZETE



HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı