Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Tarkan Ankara'yı Salladı

11 Haziran 2012 Pazartesi günü yayınlandı Ankara Shopping Fest kapsamında Tarkan ve Emre Aydın konser verdi.

Mega Star Tarkan ve Emre Aydın’ın sevilen şarkılarıyla sahne aldığı konserde Hipodrum tamamen doldu. Başkent'te haziran gecelerini bir başka güzel kılan konserler serisinde sahneye ilk olarak Emre Aydın çıktı. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Emre Aydın, 'Hoşça kal', 'Sen Giderken', 'Git', 'Soğuk Odalar', 'Afili Yalnızlık' gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Konserin sonunda Aydın, Başkentlilerin coşkusuna teşekkür ederek, “Sizinle birlikte olmak her zaman olduğu gibi yine çok keyifliydi Ankara.” dedi.

Mega star Tarkan ise sahneye Başkentlilerin coşkulu tezahüratları eşliğinde çıktı. Sahnede ışık ve lazer şovu, dansları ile hayranlarına konser veren Tarkan, ilk parçalarından son hitlerine kadar sevilen şarkılarını Başkentlilerle birlikte seslendirdi. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Tarkan, sık sık Ankaralılarla birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı