Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Adana göle döndü

13 Mayıs 2013 Pazartesi günü yayınlandı Yurdun büyük bir kesimi kuvvetli yağışların etkisi altına giriyor.

Yağışların Diyarbakır, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Malatya, Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya, İzmir ile Adıyaman, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Adana 'da kuvvetli olması bekleniyor. Sıcaklık iç kesimlerde 4 ila 6 derece azalacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Karadeniz kıyıları ile
Marmara 'nın kuzeyi dışında tüm yurtta görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Diyarbakır, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Malatya, Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya, İzmir'in kuzey çevreleri ile gece saatlerinde Adıyaman, Kahramanmaraş, Osmaniye, Adana'nın iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI


Yağışların; Diyarbakır, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Malatya, Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya, İzmir'in kuzey çevreleri ile gece saatlerinde Adıyaman, K.Maraş, Osmaniye, Adana'nın iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ani sel, su baskını, taşkın, yıldırım, yerel dolu yağışı vb.)ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı