Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

E-5'te can pazarı

24 Nisan 2013 Çarşamba günü yayınlandı Bakırköy D-100 karayolu üzerinde bir otomobilin aynı istikametteki başka bir araca çarpması sonucu 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 01.30 sıralarında D-100 Karayolu Topkapı istikameti İncirli mevkisinde meydana geldi. Kimliği belirsiz sürücüsü, otomobiliyle şerit değiştirdiği sırada, önünde seyreden Soner Albenli yönetimindeki araca arkadan çarptı. Albenli’nin kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak tel bariyerleri parçaladı ve metrobüs yoluna girdi. Soner Albenli (42) araç içerisinde sıkıştı. Yanındaki Pınar Albenli (42) ile ismi tespit edilemeyen bir kişi ise yaralandı. Sıkıştığı yerden kurtarılan sürücü ile diğer iki yaralı, ambulansla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Görgü tanıkları, büyük bir gürültüyle otomobilin metrobüs yoluna girdiğini, diğer bir otomobilden de 3 kişinin taksiye binerek olay yerinden kaçtığını söyledi.

Polis ekipleri, kazadan sonra kayıplara karışan diğer araçtaki 3 kişiyi bulmak için çalışma başlattı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı