Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Real'in imza antrenmanı

9 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı İnönü Stadyumu'nda Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Real Madrid'e futbolseverler yoğun ilgi gösterdi.

Maçı izlemeye gelenler arasında bulunan ve Real Madridli oyuncu Ronaldo’ya benzerliği ile dikkat çeken Adanalı Gökmen Akdoğan ise herkesin ilgi odağı oldu. Şampiyonlar Ligi çeyrek final ikince maçında Galatasaray ile karşılaşacak olan Real Madrid, İnönü Stadyumu'nda hazırlıklarını sürdürdü. Real Madridli futbolcuları görmek isteyen çok sayıda vatandaş da stadyum çevresine akın etti. Özellikle Beleştepe olarak bilinen yere gelen vatandaşlar, futbolcuları görmeye çalıştı. Maçı izlemek için Irak'tan geldiğini söyleyen Vezir Hacı, Galatasaray'ın turu geçeceğini umut ettiğini söyledi.

Bu arada, Real Madridli dünyaca ünlü Portekizli yıldız Christiano Ronaldo’ya benzerliği ile dikkat çeken Adanalı Gökmen Akdoğan herkesi ilgi odağı oldu. Taraftarlar ‘Adanalı Ronaldo’ya sevgi gösterisinde bulundu ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı