Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

'O Doktor' Van'ı Terketti!

23 Nisan 2012 Pazartesi günü yayınlandı BDP Van Milletvekili Özdal Üçer tarafından dövülen Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp uzmanı doktor Oğuz Eroğlu, 7 günlük iş göremez raporu aldı.Doktor Eroğlu’na polis tarafından da 2 koruma verildi.

BDP Van İl Başkanı Cüneyt Caniş’in de hastaneye giderek doktorla görüştüğü iddia edildi. Kaza yapan eşi ve çocuğunun kaldırıldığı Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde acil servis doktoru Oğuz Eroğlu’nu döven BDP Van Milletvekili Özdal Üçer, olayın ardından üzüntü duyduğunu açıklarken, Doktor Eroğlu ise eşinin ve mesai arkadaşlarının yanında dayak yediği için psikolojisinin bozulduğu gerekçesiyle 7 günlük iş göremez raporu aldı.

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından doktora iki koruma polisi tahsis edilirken, polislerden birinin evinde, diğerinin ise doktorun yanında beklediği öğrenildi. Ayrıca hastane karakolunda bekleyen polislere de daha duyarlı olmaları konusunda talimat verildiği öğrenildi. Ayrıca Doktor Eroğlu ve Hastane Başhekim Vekili Vural Polat, İkinisan Polis Karakolu'na giderek şikayetçi oldu. Olayla ilgili Van Cumhuriyet Başsavcılığı da soruşturma başlattı. Üçer milletvekili olduğu için dokunulmazlığının kaldırılması için hazırlayacağı fezlekeyi Meclis'e sevk edilmek üzere Adalet Bakanlığı’na gönderecek. Olayla İlgili BDP Van İl Başkanı Cüneyt Caniş’in hastaneye giderek doktorla görüşme yaptığı iddia edildi. Görüşmenin içeriği ile ilgili bir açıklama yapılmazken, İl Başkanı Caniş görüşmeyi yaptığını kabul etmedi. Ancak yapılan görüşmede Doktor Eroğlu, Özdal Üçer’in kendisinden özür dilemesi durumunda şikayetini geri alabileceğini Caniş’e iletti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı