Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''Önce vekilim, sonra yorumcu''

9 Mart 2012 Cuma günü yayınlandı AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Türkiye Büyük Millet Meclisinde kadın gazetecilere gül dağıttı.

Futbol yorumculuğu konusunda bir soruyu değerlendiren Şükür, bunun yasal olduğunu belirterek, “Daha fazla olayı büyütmeye, anlamsızlaştırmaya, buralara taşımaya gerek yok.” dedi.

Meclis koridorlarında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gül dağıtan Şükür, Anadolu'nun her köşesinde kadınlara gerekli değerin verilmesi temennisinde bulundu.

Basın mensuplarının yoğun ilgisi altında gül dağıtan Şükür 'e futbol yorumculuğu yapması ile ilgili eleştiriler soruldu. Meclis 'in gerekli açıklamayı yaptığını dile getiren Şükür, “Bundan sonra ben ne desem artık sizlere bağlı bir şey, uzatıp uzatmamak. Yani bunun gayet yasal bir şey olduğunu her fırsatta söylüyoruz. Tabii farklı düşünenler olabilir. Meclisimizin yaptığı en son açıklamayı takip ederseniz, daha fazla olayı büyütmeye, anlamsızlaştırmaya, buralara taşımaya gerek yok. ' diye konuştu.

Kız çocuklarının okullaşmasını da içeren kanun teklifinin görüşmelerinde maç izlediği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyleyen Şükür, “O gün sabaha kadar komisyon toplantısındaydım. Zaman zaman en çok toplantının içinde bulunan bendim. Ama açıklama fırsatı bana hiç verilmediği ya da söylediklerim yansıtılmadığı için hep sizlerin istediği gibi veya birilerinin söylediği gibi.” şeklinde konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı