Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Figo, minik yıldız arıyor

4 Şubat 2012 Cumartesi günü yayınlandı Futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Portekizli futbolcu LuisFigo, “Figo Seni Forum Alışveriş Merkezleri’nde seçsin, hayallerin gerçek olsun” sloganı ile düzenlenen projenin finalini 3 Şubat’ta Forum İstanbul’da yapacak.

  Figo , Forum İstanbul’daki gösteri maçında Hollandalı efsane yıldız Edgar Davids ile karşı karşıya gelecek .

Bulunduğu her bölgenin ihtiyacına yönelik etkinlikler organize ederek , sosyal ve kültürel yaşamın zenginleşmesine katkıda bulunan Türkiye çapındaki Forum Alışveriş Merkezleri , genç yeteneklerin futbol hayallerini gerçekleştirmelerine fırsat veren projeyi tamamladı .

Dünyanın en büyük futbolcularından biri olarak gösterilen Luis Figo ile birlikte , ilki Marmara Forum’da başlayarak tüm Forum Alışveriş Merkezleri’nde yürütülen etkinlik boyunca , 8 - 16 yaş grubundaki genç yetenekler , Inter Milan yaz kampına katılma hakkı kazanmak için mücadele etti .

Projeye katılan binlerce genç arasından Luis Figo ve ekibi tarafından seçilen 10 yetenekli çocuk 3 Şubat Cuma günü Forum İstanbul’da bir araya gelecek . Seçilen çocuklar Luis Figo ve Edgar Davids ile birlikte gösteri maçına çıkarak hünerlerini sergileyecek .



PİTBULL LAKAPLI EDGAR DAVİDS GELİYOR

Dünyaca ünlü Hollandalı yıldız Edgar Davids , projenin sürpriz ismi olarak İstanbul’a geliyor . Markaj yeteneği dolayısıyla futbol dünyasında “Pitbull” lakabı takılan süper yıldız , futbolu 2010 yılında Crystal Palace forması altında bırakmıştı .


Ajax forması altında Şampiyonlar Ligi Kupası , UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupası’nı kazanan , AC Milan , Barcelona , Juventus , Inter Milan gibi büyük kulüplerde top koşturmasının yanı sıra özel gözlükleri ve rastalı saçlarıyla tanınan Hollandalı Edgar Davids , Luis Figo ile birlikte 10 yetenekli çocuğun isimlerini açıklayacak .


Edgar Davids uzun bir süredir Türk asıllı Olcay Gülşen ile beraber . Çift , 2011’in son günlerinde nişanlandıkları haberleriyle gündeme geldi . Moda tasarımcılığı yapan Olcay Gülşen giyim markası ‘Supertrash’la ülkenin en başarılı iş kadınlarından biri olarak kabul ediliyor .




PROJE TÜM FORUM ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ’Nİ GEZDİ

Eylül ayında Marmara Forum’da başlayan seçmeler Forum Trabzon ve Forum Bornova’nın ardından Forum Ankara , Forum Kapadokya , Forum Mersin , Forum Aydın , Forum Çamlık , Forum Kayseri ve Forum İstanbul olmak üzere Türkiye’deki tüm Forum Alışveriş Merkezleri’nde gerçekleşti .

Böylece Türkiye’nin yetenekli çocukları bu proje ile hayallerini gerçekleştirme fırsatı yakaladı .


Seçmeler sonunda her Forum Alışveriş Merkezi’nden belirlen 1 toplamda 10 yetenekli çocuk , 2012 yaz döneminde İtalya’nın ünlü takımı Inter Milan’ın yaz kampına gönderilerek , yeteneklerini sergileyecekler . Milano’da kendisini kanıtlayabilen genç oyuncuları ise profesyonel futbolda parlak bir gelecek bekliyor .



HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı