Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kardan 'Jaws'

26 Şubat 2012 Pazar günü yayınlandı Eskişehir'de bir restoran işletmecisi, 10 ton kardan 8 metre uzunluğunda köpek balığı yaptı.

Orhangazi Mahallesi'nde restoran işleten Semih Tozman, 10 ton kar kullanarak köpek balığı maketi yaptı. 5 personelin yardımı ile dev köpek balığını 7 günde tamamladığını ifade eden Tozman, 'Jaws 4 'ü yaptıklarını söyledi. Tozman, restorana gelen müşterilerin de kardan köpek balığına hayran kaldıklarını belirtti.

Kardan köpek balığı maketinin yapımında çeşitli tahta parçaları, kürek, süpürge, mala gibi el aletlerinin yanı sıra elektrikli testere de kullandıklarını belirten Tozman, 'Restorana gelen müşterilerin büyük ilgisini çeken kardan köpek balığının dişlerini buz sarkıtlarından yaptık. Havanın soğuk olması sebebiyle kardan köpek balığını yapmak için tam gün çalışamadık. Bu sene kar güzel yağdı. Kar yerden kalkmadan böyle bir şey yapmaya karar verdik. İlk başta balina yapmayı düşündük ancak sonra köpek balığıyapmaya karar verdik. Marmara'da, Akdeniz'de, Ege'de köpek balığı var, niye İç Anadolu'da olmasın dedik. Gençlere örnek olması için yaptık. Tesisimiz aile restoranı olduğu için gelen ailelerin çocuklarının hoşuna gitmesini hedefledik ' dedi.

Restoran bahçesindeki kardan köpek balığını gören müşteriler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı