Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Alev kapanında 7 minik

19 Şubat 2012 Pazar günü yayınlandı Başkent Ankara’da bir barakada çıkan yangında zehirlenmek üzere olan 7 köpek yavrusu itfaiye erleri tarafından kurtarıldı.

Belediye veterinerleri tarafından kontrolü yapılan yavru köpekler, anne köpeğin yanına bırakıldı.

Demir Sanayi Çatı Sokak 'taki bir depoda çıkan yangın üzerine itfaiye erleri bölgeye hareket etti. Çıkan yangın kısa sürede ekipler tarafından kontrol altına alındı. İtfaiye erleri daha sonra aynı bölgedeki bir baraka yangını ihbarını da değerlendirdi. Hemen olay yerine hareket eden ekipler, yangına müdahale etti. Yapılan çalışmalar sırasında barakanın altından 7 köpek yavrusunun mahsur kaldığı anlaşıldı. Dumandan etkilenen köpek yavrularını kurtarmak için itfaiye erleri seferber oldu.

Bir itfaiye eri barakanın altındaki küçük bölmeden içeri girmeye çalıştı. İtfaiye erinin harcadığı yoğun çaba sonucunda 7 köpek yavrusu kurtarıldı. Yavru köpeklerin tamamının çıkarılması diğer itfaiye erleri tarafından alkışlandı.

Kurtarılan köpek yavruları Ankara Büyükşehir Belediyesi veterinerleri tarafından kontrol edildikten sonra anne köpeğin yanına bırakıldı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı