Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Çılgın teklif!

28 Aralık 2012 Cuma günü yayınlandı Barcelona'ya yakınlığı ile bilinen El Mundo Deportivo gazetesi, sayfalarında çok ilginç bir habere yer verdi. Gazeteye göre, bir Rus kulübü Lionel Messi'nin 250 milyon euroluk astronomik sözleşme fesih bedelini ödemeyi kabul etti.

El Mundo Deportivo, Lionel Messi'nin Barcelona'yla sözleşmesini 2018 yılına kadar uzatmadan önce adını vermediği bir Rus kulübünün Katalan ekibinin kapısını çaldığını yazdı.
Gazeteye göre, söz konusu kulüp, Messi'nin 250 milyon euroluk astronomik sözleşme fesih bedelini ödemeyi kabul ederek yıldız oyuncunun bir süreliğine serbest kalmasını sağladı. Ancak Messi, Anji olduğuna inanılan kulübün yıllık net 30 milyon euroluk inanılmaz teklifini geri çevirerek Barcelona ile sözleşmesini 2018 yılına kadar uzattı.

Rus kulübünün 30 milyon euro önerdiği Messi, Barcelona'dan yıllık 15 milyon euro kazanıyor. Reklam ve sporsorluk anlaşmalarıyla birlikte Arjantinli yıldızın yıllık gelirinin 35 milyon euroyu bulduğu tahmin ediliyor.

La Liga'da forma giyen oyuncuların sözleşmelerinde ödenmesi halinde otomatik olarak serbest kalmalarını sağlayan fesih bedeli bulunuyor. Bayern Münih, Atletic Bilbaolu Javi Martinez'i sözleşmesi devam ederken 40 milyon euroluk sözleşme fesih bedelini ödeyerek renklerine katmıştı.



HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı