Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Alex Selam Gönderdi

20 Ekim 2012 Cumartesi günü yayınlandı Estadio C.Pereira Stadı’nda on binlerin önüne çıkan 35 yaşındaki Sambacı, “1997’de ayrılırken dönmeyi hep hayal etmiştim” dedi. Deivid ve Lincoln’ün takım arkadaşı olan Alex için ‘Altın çocuk’ pankartları açıldı.

F.BAHÇE ile yollarını ayırıp Brezilya 'ya giden Alex de Souza, doğduğu kent ve futbola başladığı kulüp olan Coritiba ile sözleşme imzaladı. Cruzeiro taraftarının uğruna mitingler yaptığı 35 yaşındaki Sambacı, gönlündeki kulübe gittiğini belirtirken müjdeli haber önceki gece yarısı oynanan Coritiba-Nautico maçının devre arasında Yeşil-Beyazlı taraftarlara verildi. Stadı dolduran binlerce kişi Alex için verilen müjdeli haberi dakikalarca tezahüratlarla alkışladı.

Bir idolü kulübe kazandırdık

“Altın çocuk Alex ' yazılı Alex'in fotoğrafının yer aldığı pankartlar da açılırken bütün stat “Alex de Souza” tezahüratıyla inledi. Kulüp Başkanı Vilson Ribeiro de Andrade de, Alex gibi bir idolü kulübe kazandırdıkları için mutlu olduğunu belirtip herkesi imzaya çağırdı. Dün Brezilya saatiyle 16.00 'da Estadio Couto Pereira Stadı 'nda taraftarın önüne çıkan Alex için ortalık adeta yıkıldı. Yönetimin tam kadro bulunduğu törende 2 yıllık imza atan Sambacı, 15 yıl sonra yuvaya dönmüş oldu.

Çok teklif aldım ama burayı seçtim

1997 'de Palmeiras 'a gitmek için ayrıldıktan sonra bir gün geri döneceğini hep hayal ettiğini belirten Brezilyalı yıldız, “1997 yılında ayrılırken döneceğime dair kimseye söz vermemiştim. Ama bir gün buraya geri döneceğimi ve bu harika formayı yeniden giyeceğimi kendi kendime söz vermiştim. Bu anı hep hayal etmiştim. Artık buradayım. Fenerbahçe 'den ayrıldıktan sonra bir çok teklif aldım. Bir çoğu da ekonomik olarak daha iyiydi ancak ben kalbimin attığı yere geldim”dedi.

Coritiba 'dan Türkçe mesaj

Alex'in Coritiba'ya dönüşü sonrası F.Bahçeli taraftarların Facebook üzerinde Coritiba Kulübü'nün sayfasına yaptığı yoğun ziyaret sonrası Brezilya ekibinden bir açıklama geldi. Yayınlanan Türkçe mesajda “Bu andan itibaren kalbimizde bir parça sarı-lacivert renk taşıyoruz” denilerek F.Bahçe kardeş kulüp ilan edildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı