Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Tutuklu rektör cenazede

17 Ekim 2012 Çarşamba günü yayınlandı Ergenekon davası kapsamında Silivri Cezaevi'ne tutuklu olan eski İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu'nun trafik kazasında hayatını kaybeden oğlu Emir Hilmioğlu için Kocatepe Cami'nde cenaze namazı kılındı.

Çubuk'ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi Emir Hilmioğlu (22) için öğle namazına müteakiben Kocatepe Cami'nde cenaze namazı kılındı. Kocatepe Camii'ne Prof. Dr. Hilmioğlu bir hasta nakil ambulansıyla getirildi.

Fatih Hilmioğlu, eşi Nurhan Hilmioğlu ve büyük oğulları Arman Hilmioğlu ile birlikte bir süre taziyeleri kabul etti. Cenaze namazına, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP Grup Başkanvekili Muammer İnce, BDP Milletvekili Sırrı Sakık, İnönü Üniversitesi çalışanlarının da aralarında olduğu çok sayıda kişi katıldı.

Hukuk Fakültesi 4. sınıf öğrenci Emir'in tabutuna avukatlık cübbesi konuldu. Fatih Hilmioğlu eşi ile birlikte oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Cenaze namazının ardından Hilmioğlu ve eşi bir süre tabutu taşıdı. Cenaze arabasına konulan Emir Hilmioğlu'nun naaşı toprağa verileceği Karşıyaka Mezarlığı'na hareket etti. Fatih Hilmioğlu da Karşıyaka Mezarlığı'na camiye geldiği hasta nakil aracıyla götürüldü .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı