Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Ejderhalar Haliç'te

8 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı Haliç’te gerçekleşen Dragon Bot Yarışları’nda kazanan gençlik ateşi grubu oldu.

Açık yarış finalde rakiplerini geride bırakan Gençlik Ateşi, şampiyonluğa ulaştı. Fatih Belediyesi’nin düzenlediği, her yaştan kişinin katılımıyla gerçekleşen Dragon Bot Yarışları’nda final heyecanı yaşandı. Haliç’te gerçekleşen, 2 bin 500 sporcunun katıldığı yarışlarda 103 takım birinciliği almak için kıyasıya yarıştı.

Dragon Bot Yarışları’nda Açık yarış finalinde Gençlik Ateşi, Üniversiteler grubunda İstanblue ve Liseler Grubunda Fatih Sultan Mehmet Lisesi şampiyonluğu uzanan takımlar oldu. Şampiyon takımlar, kupa ve madalyalarını Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in elinden aldı.

Yarışmada dereceye giren takımlara da kupa ve madalya verilirken şampiyonanın en centilmen takımı Fatih Belediyesi bayanlar takımı oldu. Belediye Başkanı Demir, bayanları kupa ve madalya ile ödüllendirdi. Denizlerin bolluk ve bereketin sembolü olduğunu belirten Fatih belediye Başkanı Mustafa Demir, gelecek yıl Haliç’te yüzme yarışları düzenleyeceğini söyledi.

Haliç’in yüzülebilir bir duruma getirileceğini sözlerine ekleyen demir, yarışmalarda kendisinin de yüzeceğini ifade etti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı