Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Şampiyon öğretmen

13 Eylül 2012 Perşembe günü yayınlandı 2012 Londra Olimpiyatlarında altın madalya kazanan Aslı Çakır Alptekin, ikamet ettiği Kütahya’da atandığı Saka İlköğretim Okulu’nda öğrenciler, öğretmen arkadaşları ve öğrenci velileri tarafından coşkuyla karşılandı.

İlk görev gününde oldukça heyecanlı olduğu gözlenen şampiyon Alptekin, atandığı okulunda kendisi gibi sporcular yetiştireceğini söyledi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünden mezun olan ve 2012 Londra Olimpiyatlarında 1500 metre koşarak atletizmde altın madalya kazanan Aslı Çakır Alptekin, Milli Sporcu kadrosundan atandığı Kütahya Saka İlköğretim Okulu’nda coşkuyla karşılandı. Karşılama programı düzenleyen okul idaresi, şampiyon Alptekin’i okulun girişinde alkış ve tezahüratlarla karşıladı. Atandığı okuldaki ilk görev günü olduğu için oldukça heyecanlı olduğunu ifade eden şampiyon Aslı Çakır Alptekin, öğrencilerine kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduğunu bildirdi.

İlkokuldayken en çok ilgi duyduğu dersin Beden Eğitimi dersi olduğunu ifade eden Alptekin, “Öğrencilerimle buluşmanın mutluluğu içerisindeyim. Sınıfa geldiğimde ilkokuldaki halimi hatırladım. En çok ilgi duyduğum ders Beden Eğitimi, en çok ilgi duyduğum öğretmenim de Beden Eğitimi öğretmenimdi. Ben de inşallah kendim gibi sporcular çıkarmak istiyorum. Okulumu çok beğendim, çok hoşuma gitti. Çok heyecanlandım, aynı yarışı yeniden koşacak gibi kalbim çok hızlı atıyor. Biran önce derslere başlamak istiyorum. Okulda ilk iş olarak öğrencilerle tanışmak olacağını anlatan Aslı Çakır Alptekin, “Öğrencilerimi tanıdıktan Sonra onlarla takım kurup Saka Ortaokulunu sadece Kütahya’ya değil, kendim gibi tüm Türkiye’ye tanıtmak istiyorum. Ben nasıl ki Türkiye’nin sporcusuyum, onlar da Türkiye’nin okulu olacaklar” dedi.

Ailelere de seslenen Aslı Çakır Alptekin, çocuklarının spor yapması için anne babaların destek olmalarını istedi.

Saka İlköğretim Okulu Müdürü İsa Bayram da bir olimpiyat şampiyonu ile birlikte çalışmaktan Son derece mutlu olduklarını kaydederek; “Türkiye’yi coşturan ve mutlu eden biriyle çalışacak olmaktan dolayı Son derece mutluyum. Zaten sporu seven bir okulun müdürüyüm. Aslı Hanımın okuluma atanmasından dolayı velilerimiz de çok mutlu oldular. Daha önce il çağında düzenlenen spor etkinliklerine katılıyorduk. İnşallah bundan Sonra ulusal ve uluslararası etkinliklere Aslı Hanım sayesinde katılacağız” diye konuştu.

Saka İlköğretim Okulu öğrencileri de olimpiyat şampiyonu olan bir Beden Eğitimi öğretmenleri olduğu için çok mutlu ve şanslı olduklarını, Aslı öğretmenlerini örnek alacaklarını ifade ettiler.

Şampiyon Alptekin, daha Sonra okul müdürü ve idarecilerle birlikte okulu gezdi. Okul Müdürü İsa Bayır Aslı Çakır, Alptekin’in Saka İlköğretim Okulu’nda Beden Eğitimi Öğretmeni olarak göreve başladığını içeren yazıyı imzaladı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı