Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yıldırım-Alex Zirvesi

28 Ağustos 2012 Salı günü yayınlandı Fenerbahçe'de Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ile kaptan Alex de Souza arasındaki görüşmenin ardından bir açıklama yapıldı.

Sarı - lacvertli kulüpten yapılan 'Bilgilendirme' başlığıyla yapılan açıklamada Başkan Aziz Yıldırım'ın, Alex'e uyarılarda bulunduğu ifade edilirken şu görüşlere yer verildi:"Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, bugün öğle saatlerinde Kaptanımız Alex de Souza ile bir görüşme gerçekleştirmiştir.

Kulübümüzde yapılan, Futboldan Sorumlu Asbaşkanımız Sayın Ali Yıldırım ve Asbaşkanlarımızdan Deniz Tolga Aytöre’nin de katıldığı görüşmede, başkanımız, kurumsal yapı çerçevesinde kaptanımıza prensiplerimizi hatırlatarak bazı uyarılarda bulunmuştur.

Alex de Souza’nın kulübümüzün prensipleri doğrultusunda çalışmalarına devam edeceği karşılıklı olarak teyit edilmiştir."


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı