Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

100 Bin Lira Kül Oldu

28 Ağustos 2012 Salı günü yayınlandı Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir çocuk, çakmakla oynarken babasının samanlığa sakladığı 100 bin lirayı kül etti. Bütün birikimini kaybeden baba, göz yaşlarına boğuldu.

Olay dün akşam saatlerinde Orhangazi 'ye bağlı Gedelek köyünde meydana geldi. Ana yol kenarındaki çiftliğin sahibinin 8 yaşındaki küçük oğlu S.Ü., kuzeniyle birlikte samanlıkta oynarken çakmakla samanları tutuşturdu. Çocukların haber vermesi üzerine samanlığa koşan baba Hakkı Ü. ve anne Yıldız Ü., bütün çabalarına rağmen alevleri söndüremedi ve samanlıkta hızla büyüyen alevler hayvanların bulunduğu barınağa sıçradı.

Hayvanları barınaktan boşaltan Hakkı Ü. 'nün yardım istemesi üzerine Gedelek Muhtarı Osman Tırak anons yapıp köylüleri yardıma çağırdı. Köy halkının yanı sıra Orhangazi ve Gemlik itfaiyesi ile Orman İşletme Şefliği ekipleri de yangına müdahale ederken, tüm müdahalelere rağmen samanlık ve hayvan barınağı tamamen yandı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Bütün birikimi olan 100 bin lirasını samanlığa sakladığını söyleyen Hakkı Ü. göz yaşlarına boğulurken, kısa bir süre önce hayvan sattığı, paralarını kurtarmak için çok çaba sarf etse de muvaffak olamadığını söyledi.

Eşi Yıldız Ü. de bütün birikimlerinin yok olduğunu belirterek sinir krizi geçirdi. Talihsiz kadını sakinleştirmek için olay yerine 112 ekipleri gelirken, yangınla alakalı tahkikat devam ediyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı