Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yanlış baskın, yanlış insan!

5 Ağustos 2012 Pazar günü yayınlandı Şanlıurfa’da adam yaralamaktan aranan zanlı için Özel Harekat Timleri’nin de katılımıyla geniş çaplı operasyon düzenlendi. Bir okula düzenlenen baskında zanlı yakalanamadı.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde amcası E.G.’yi silahla yaralayan M.A.G., olay yerinden kaçtı. Yaralı E.G. hastanede tedavi altına alınırken, polis ekipleri zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

M.A.G.’nin bir okulda gizlendiği ihbarını alan Şanlıurfa Asayiş Şubesi, gece geç saatlerde Özel Harekat Timleri ve yaklaşık 50 polisin katılımıyla okula ve şahsın evine eş zamanlı operasyon düzenledi.

Okul içinde ve bahçesinde arama yapan ekipler, şahsa ait bir ize rastlayamadı. Zanlının Eyyübiye Mahallesi’ndeki evini de abluka altına alan Özel Harekat Timleri ve polis, mahallede kuş uçurtmadı. Eyyübiye Mezarlığı yanından iki şahsın şüpheli halde kendilerine doğru geldiğini gören polis, şüphelilere ‘dur’ ihtarında bulundu. Her iki şüpheliyi güvenlik çemberi altına alan polis ekipleri, şüpheliler üzerinde arama yaptı. İsimleri öğrenilemeyen şüpheliler üzerinde 1 adet kasatura diye tabir edilen bıçak ele geçirilirken, şüphelilerin ihbarcı olduğu anlaşıldı. Ekip otosuna bindirilen her iki şüpheli, ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Gece geç saatlere kadar süren operasyonda M.A.G.’nin izine rastlanılamazken, polis ekipleri zanlıyı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı