Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Teşekkür ettiği oğlu katili oldu

13 Haziran 2012 Çarşamba günü yayınlandı Eskişehir'de şizofreni hastası oğlunun av tüfeğiyle öldürdüğü Prof. Dr. Emre Cingi'nin emeklilik töreninde çocuklarıyla ile lgili övgü dolu sözler söylediği ortaya çıktı.

Uzun yıllar Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Ana Bilim Dalında hizmet veren Prof. Dr. Cingi'nin 4 yıl önce emeklilik töreninde çocukları ile ilgili yaptığı konuşma, törene katılanlar tarafından büyük alkışlarla karşılanmıştı. Merhum Cingi, törende yaptığı konuşmada, "Oğullarım Nejat ve Mithat'a, bizi üzmeden vatana ve millete faydalı fertler olarak yetiştikleri için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Cingi'nin, törende yaptığı konuşmada, heyecandan dolayı eşinin adını unutması davetliler tarafından kahkahalarla karşılanmıştı. Tören öncesi yapılan slayt gösterisinde, Cingi, çocuklara ne kadar düşkün olduğunu, özellikle kendini vuran Mithat'ın doğumundan sonra mutluluklarının 16 kat arttığını davetlilere fotoğraflarla anlatmıştı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı