Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''Cüppeli''nin acı günü

13 Haziran 2012 Çarşamba günü yayınlandı Kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, annesinin vefatı üzerine tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi’nden özel izinle ayrıldı.

Hoca’nın ‘cenazeyi ben teslim alacağım’ isteği üzerine cenaze sabah saatlerine kadar hastanede bekletildi. Ünlü, babası ile birlikte sabah saatlerinde hastaneye gelerek annesinin cenazesini teslim aldı. İş adamı Fadıl Akgündüz’de hastaneye gelerek Ahmet Mahmut Ünlü'ye başsağlığı diledi. Ahmet Mahmut Ünlü’nün annesi Rabia Ünlü, bir süredir tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti.

Tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi’nden özel izinle saat 05:00 sıralarına çıkış yapan Ahmet Mahmut Ünlü, daha sonra Jandarma ekipleri eşliğinde ambulansla, Çamlıca’da annesinin cenazesinin bulunduğu hastaneye geldi.

Rabia Ünlü’nün cenazesi sabah saatlerinde eşi Yusuf Ünlü ve oğlu Ahmet Mahmut Ünlü tarafından teslim alındı. Hastanede yaklaşık 1 saat kalan Ünlü daha sonra tekerlekli sandalye ile ambulansa bindirildi. Ünlü, annesinin cenazesi eşliğinde Beykoz’daki evlerine getirildi.

Ünlü’nün yakınları ‘hastane önünde izdiham olur’ gerekçesiyle cenazenin akşam saatlerinde alınarak Beylikdüzü’nde bulunan evlerine getirildiğini açıklamışlardı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı