Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Tarihi Kongre

28 Mayıs 2012 Pazartesi günü yayınlandı Türk Telekom Arena Stadyumu'nda yapılacak AK Parti İstanbul Olağan 4. Kongresi için yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Stadyuma giren çıkan partililer, dikkatlice arandı. Türk Telekom Arena Stadyumu'nda yapılacak AK Parti İstanbul Olağan 4. Kongresi öncesi son hazırlıklar tamamlandı. İlk kez bir stadyumda parti kongresi yapılacak olması ve 100 bin civarında partilinin gelmesinin beklenmesi nedeniyle, fazladan 150 temizlik işçisi görevlendirildi. Ayrıca çok sayıda ambulans, sağlık ekipleriyle birlikte hazır olarak bekletildi. Basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği kongre için stadyumun zemini yeniden düzenlenerek yerlere sandalyeler döşendi. Engelli vatandaşlar da otobüslerle stadyum girişine kadar getirildi.

Partililer, bu durumdan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Saat 15.00'da başlayacak kongre için partililer saat 12.00'dan itibaren stadyuma alınmaya başlandı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı