Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Mourinho'nun 'F.Bahçe' sırrı

25 Mayıs 2012 Cuma günü yayınlandı Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Madrid ekibinde forma giyen milli oyuncular Hamit Altıntop ve Nuri Şahin’in zor bir sakatlık sürecinden çıktıklarını ifade ederek, her iki oyuncunun da profesyonel ve iyi karakterli olduğunu söyledi.

Bir inşaat firması tarafından düzenlenen konferansa katılan Real Madrid’in dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, önemli açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik adam, Real Madrid forması giyen Nuri Şahin ve Hamit Altıntop'la ilgili de görüş belirterek, “Nuri ve Hamit sakat oldukları için zor bir süreçten geçtiler. Toparlayabilecekler mi göreceğiz. Real Madrid'de İspanyol'dan çok Türk var ve hepsi çok iyi çocuklar” dedi.

İspanyol ekiplerinden Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan'ın performansını da değerlendiren Mourinho, "Arda hakkındaki ilk izlenimin olumlu. Bu sezon iyi oynadı, takımın önemli bir ismi oldu. Yetenekli bir futbolcu. Bu daha ilk yılı. Bendeki algısı olumlu" yorumunda bulundu.

Spor Toto Süper Lig’i takip edip edemediğinin sorulması üzerine Mourinho, sadece Beşiktaş’ın maçlarının yayınlandığına vurgu yaparak, “Sizin maçlara canlı erişim yok. Onun için izlediğimi söyleyemem. Ancak Portekiz televizyonlarından Beşiktaş'ın Avrupa maçları yayınlandı. Onları izleme şansı bulabildim" diye konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı