Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Meydan Stada Döndü

14 Mayıs 2012 Pazartesi günü yayınlandı Galatasaray’ın Fenerbahçe ile golsüz berabere kalıp şampiyon olduğu maçın ardından Fenerbahçe taraftarları Kadıköy’ü savaş alanına çevirdi.

İki polis otosunu ters çeviren taraftarlar Kızıltoprak 'taki benzinliği harabeye çevirdi. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı 'nda oynanan Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmasının ardından Fenerbahçeli taraftarların olay çıkarması üzerine polis, biber gazıyla müdahale etti. Polis ekiplerinin müdahalesi sonrasında stadın önündeki birçok taraftar grubu, Bağdat Caddesine doğru kaçtı. Olayların burada da devam etmesi üzerine Fenerbahçeli taraftarlar Kızıltoprak 'taki bir benzincide görev yapan polislere saldırdı. İki polis otosunu ters çeviren taraftarlar benzinliği harabeye çevirdi. Daha sonra polis ekipleri, taraftarlara biber gazıyla müdahale ederek dağıttı.

POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI
Ara sokaklarda ise polis bir taraftarı yaka paça gözaltına aldı. Bir polis memuru 'Bu benim silahımı almaya çalıştı, tak kelepçeyi' diye bağırdı. Bu sırada bazı polislerde çekim yapan kameramana tepki gösterdi. Öte yandan taraftarlar, ara sokaklardaki polislere taş atmaya devam ederken polis ekipleri bir araya toplanıp joplarını çıkararak taş atan grubu dağıtmak için harekete geçti. Grup taş atmaya devam edince polisler silahlarını çıkartıp seri şekilde havaya ateş açtı.

Bir süre sonra olayların yatıştığı Kadıköy 'de ortaya çıkan manzara yaşanan dehşeti bir kez daha gözler önüne serdi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı