Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Taksim'de Türk-Yunan Savaşı!

13 Mayıs 2012 Pazar günü yayınlandı Taksim Meydanı'nda, Eurolig Final Four'da oynamak için İstanbul'a gelen Panathinaikos takımının taraftarları ile Galatasaray taraftarları birbirine girdi. Çevik kuvvet polisi öfkeli taraftarları ayırmak için biber gazı kullandı. Taksim Meydanı olaylar sonrası savaş alanına döndü.

Süper Final son maçı öncesi Galatasaray taraftarları Taksim Meydanı'na çıktı. Bu sırada, Eurolig Final Four oynamak için İstanbul'a gelen Yunanistan'ın Panathinaikos takımının taraftarları da Taksim'e geldi. Her iki taraftar grubu Taksim'de karşılaşınca önce sözlü olarak atışmaya başladı. Gerginlik büyüyünce taraftarlar birbirine girdi. Ortalık savaş alanına döndü. Bazı iş yerlerindeki masa ve sandalyeleri alarak birbirine atan taraftarlar, iş yerlerine de zarar verdi. Çevik kuvvet polisi öfkeli taraftarlara müdahale etmek zorunda kaldı. Biber gazı ile gruplar dağıtılmaya çalışıldı.

Taksim Meydanı'ndaki taraftar gerginliği sürüyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı