Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Antalya'daki utanç sözleşmesi

4 Şubat 2012 Cumartesi günü yayınlandı Antalya'da 12 yaşındaki kızını sözleşmeyle satan baba ve kızı canlı yayında ilk kez konuştu.

  Bugün 18 yaşında olan ve 6 yıl önce 12 yaşında 5 bin liraya satılan kız canlı telefon bağlantısı ile anne ve babası ise stüdyoda Müge Anlı'nın konuğu oldu. Karı koca programda yüzleri mozaiklenmiş olarak yer alırken, telefonla programa katılan izleyiciler bu yaşanan olaya büyük tepki gösterdi.

2006 yılında oğlunun çalıştığı inşaat malzemeleri dükkanının sahibi Yusuf A. 'ya kızını 5.000 TL 'ye sattığı ile ilgili haber tüm Türkiye'yi sarsmıştı. Kızını satan baba, programda sözleşmedeki yazının kendisine ait olmadığını, para almadığını, cehaletten ötürü başlarına böyle bir olay geldiğini, pişman ve üzgün olduklarını ifade etti. Aile, tutuklanan Yusuf A. 'nın kendilerini kandırdığını ve kızlarını özel okulda okutacağını söyleyerek kendilerinden aldığını iddia etti.

Programa canlı telefon bağlantısı ile katılan E.Y. ise şunları söyledi: 'Anne-babam o adamdan para almadı, onlar suçsuz. Babamın para aldığı yönündeki haberler yanlış. Ben aileme güveniyorum, onları seviyorum. Adam babama boş kâğıda imza attırdı. Yaşadıklarımı birine anlatırsam beni öldüreceğini söyledi. O adamın en ağır cezayı almasını istiyorum.'

 


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı