USD (Alış - Satış) : 2,232 - 2,236 EURO (Alış - Satış) : 2,875 - 2,880
CEYDA DÜVENCİ HABERLERİ
 1  2  ...  3  4 
Sinema Oyuncusu, Dizi Oyuncusu, Tiyatro Oyuncusu / - Ceyda Düvenci Haberleri Ceyda Düvenci Video Haberleri Ceyda Düvenci Foto Galeri

Ceyda Düvenci kimdir?

1995 yılında Kandemir Konduk'un Palavra Aşklar adlı TV dizisiyle oyunculuğa başladı. 1997 yılında Star TV'nin düzenlediği güzellik yarışmasında Türkiye 3. güzeli seçildi. 'Sabah Şekerleri" programı ile televizyon dünyasında büyük beğeni kazandı. Ardından pek çok dizi, film ve tiyatro projelerinde oyuncu olarak başarı gösterdi.

Filmografi

Ejder Kapanı, 2010
Bir Varmış, Bir Yokmuş, 2005
Hoşgeldin Hayat, 2004
Abdülhamit Düşerken, 2003
Her şey Çok Güzel Olacak, 1998

Tiyatro
Sürmanşet, 2008
Ayşe Opereti, 2006
3.Türden Yakın İli...tamamı
CEYDA DÜVENCİVİDEOLARI
CEYDA DÜVENCİFOTO GALERİ
Feedback
Bu sayfa veya içerik ile ilgili bir sorun olduğunu mu düşünüyorsun?
Lütfen bir kaç saniyeni ayır ve aşağıdaki form ile bize bildir
Mail Adresiniz:
Resim Doğrulama Kodu Kodu Yenile
HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız.
Ajanslar