Haber Arşivi

Adana'da arkadaşını direğe bağlayıp, para karşılığı tokat attırdı

Sosyal medya fenomeni olduğu belirlenen bir kişi, arkadaşını direğe bantla bağlayıp, 1 lira karşılığında tokat ve 5 lira karşılığında kafasında yumurta kırdırttı.

1 Haziran 2021 Salı   13:11:22

Fenerbahçe'den yılın bombası!

Fenerbahçe dünyaca ünlü oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Sarı-Lacivertliler bu transferde efsanesi Alex de Souza'yı görevlendirdi. Fenerbahçe ayrıca 'Yeni Zlatan' olarak gösterilen 17 yaşındaki yıldızı da kadrosuna katmak istiyor. İşte son dakika haberinin detayları...

1 Haziran 2021 Salı   13:08:21

TOKİ 35 ilde konut ve iş yeri satışa sunacak! 180 aya kadar vade fırsatı: İşte detaylar...

TOKİ, 35 ilde konut ve iş yeri satışa sunacak. Satışa sunulan konutlar yüzde 10,25 veya yüzde 50 peşinat ile 24, 60,120 ve 180 ay, iş yerleri ise yüzde 10 veya 25 peşinat ile 120 ve 180 ay vade imkanıyla alınabilecek. Öte yandan; internet üzerinden de teklifler verilebilecek. İşte TOKİ konut ve iş yeri satışının detayları...

1 Haziran 2021 Salı   13:06:55

Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan bu sefer de dünyanın hayranlıkla bahsettiği SİHA'ları hedef aldı!

Her fırsatta yerli ve milli tüm projeleri ve hükümeti eleştiren sözde gazeteci Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan bu seferki yorumuyla resmen rezil oldu. Dağlık Karabağ'da Ermenistan'ın hezimete uğratılmasında büyük payı olan SİHA'lardan dünya hayranlıkla bahsederken Ayşenur Arslan bakın ne dedi.

1 Haziran 2021 Salı   13:02:04

Antalya'da işkenceci eşini öldüren ve tahliye edilen Melek İpek yeni hayatının kapılarını açtı

Antalya'da, işkenceci eşi Ramazan İpek'i (36) öldüren ve 108 gün sonra tahliye edilen Melek İpek (31), yaşadığı zor günleri, ailesine ait çiftlik evinde atlatmaya çalışıyor. Çiftlikte traktör süren İpek, tarla işlerini bitirdikten sonra makyaj yapıp, kızları Ceylin Deniz (9) ve İkra Nur (7) ile kent merkezine gidiyor. Kızlarıyla arkadaş gibi vakit geçiren İpek, üniversite sınavına hazırlanırken, matematik öğretmenliğini hedefliyor. Her gün kızlarıyla masa etrafında ders çalışan İpek, "İstemedikleri durumla karşılaştıklarında 'hayır' demeleri gerektiğini öğretiyorum" dedi.

1 Haziran 2021 Salı   13:00:55

Maskeleri ne zaman çıkaracağız? Normal hayata hangi tarihte döneceğiz? Bakan Koca tarih verdi...

Bugünden itibaren normalleşme adımları atılıyor. Vaka sayılarının düşmesi ve aşıyla sürecin hızlanması bekleniyor. Sağlık Bakanı Koca "Hedef eylül ayında normal hayata geçmek" dedi. Maskesiz günler için ise toplumsal bağışıklığı işaret etti.

1 Haziran 2021 Salı   12:08:47

Galatasaraylı Muslera'dan Copa America isyanı: Oynamak istemiyorum

Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernandro Muslera, Uruguay Milli Takım kampında flaş açıklamalarda bulundu. Brezilya'da düzenlenecek olan Copa America'da pandemi nedeniyle oynamak istemediğini belirten 34 yaşındaki file bekçisi, Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL)'na da ateş püskürdü.

1 Haziran 2021 Salı   11:12:59

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması! Okullarda telafi eğitimi ne zaman başlayacak, nasıl olacak?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yüz yüze eğitim ve telafi eğitimi konulu bir basın toplantısı düzenledi. Kameralar karşısına geçen Milli Eğitim Bakanı, yüz yüze eğitim kararının neden alındığını açıkladı, 'Okullarda telafi eğitimi ne zaman başlayacak, nasıl olacak? Telafi eğitimi zorunlu olacak mı?' gibi kamuoyunun merak ettiği soruların da yanıtını verdi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, birinci sınıftan ikinci sınıfa geçen çocuklarda okuma ve yazma taramalarının yapılacağını, yeterlilik durumlarının tespit edileceğini de vurguladı. Peki, Telafi eğitimi nasıl olacak? Okullarda telafi eğitimi ne zaman başlayacak? İşte Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un son dakika yüz yüze eğitim ve telafi eğitimi açıklamasının tüm detayları...

1 Haziran 2021 Salı   10:59:39

Başkan Erdoğan MGK'yı topluyor

Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde toplanıyor. MGK'nın gündemi oldukça yoğun. Toplantıda, Pençe operasyonlarındaki son durum, Doğu Akdeniz, Kıbrıs, Ege, Libya, Suriye konuları ele alınacak. Bunun yanı sıra DEAŞ, PKK, FETÖ gibi terör örgütleri ile mücadelede gelinen son nokta ve bundan sonra atılacak önemli adımlar değerlendirilecek.

1 Haziran 2021 Salı   10:58:08

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Atatürk'e hakaret iddiasına ilişkin açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, erken seçim isteğine "CHP Genel Başkanı bir an önce seçime gidilmesi isteniyor. Belli ki acelesi var. Sayın Kılıçdaroğlu fazla zorlama, fazla hesap hatası yapma, ülkemizin erken seçim diye bir gündemi yoktur. Bunu da kiralık aklından çıkarma" dedi. Bahçeli, Atatürk'e hakaret iddiasına ilişkin yaptığı açıklamada "Müslüman kisvesi altında provokasyondur. Gizli FETÖ'cü olup olmadıkları mutlaka incelenmelidir. Herkes uyanık olmak zorundadır. Atatürk milli birliğimizin ortak paydasıdır. Atatürk'e dil uzatanlar daha iyi Müslüman olduğu mu sanıyorlar? Atatürk düşmanlığı yapmak ihanete hizmettir" dedi.

1 Haziran 2021 Salı   10:55:58

İSKİ açıkladı: İstanbul'da 9 ilçede bugün 09.00 ile 22.00 saatleri arasında su kesintisi olacak

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Sultanbeyli, Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe, Adalar, Ümraniye ilçeleri ile Sancaktepe ve Üsküdar'ın bazı mahallelerinde bugün 09.00 ile 22.00 saatleri arasında su kesintisi olacak.

1 Haziran 2021 Salı   10:07:14

Bankada parası olanlar dikkat! İndirim 2 ay daha sürecek

Mevduat faizleri için uygulanan stopaj indirimi 2 ay daha uzatıldı. Buna göre Türk Lirası mevduatları teşvik etmek için getirilen ve 31 Mayıs tarihi itibariyle son bulması öngörülen stopaj indiriminin Haziran ve Temmuz aylarında da uygulanacağı ifade edildi.

1 Haziran 2021 Salı   09:21:44

6 ay geri ödemesiz 200 bin TL kredide flaş gelişme: Bugün başlıyor

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği Nefes Kredisi başvuruları bugün resmen başlıyor. Reel ekonomiye can suyu olacak Nefes Kredisi'ne başvurular bugün başlıyor. Maksimum 200 bin liraya kadar kullandırılacak kredi KOBİ'lerin nakit dengesinin sağlamlaştırılmasına katkı sağlayacak.

1 Haziran 2021 Salı   09:15:27

CHP'li Cemil Deveci'den ihale skandalı: 20 ayda 8 milyon TL zarara uğrattı

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin çöp toplama işinden idareyi 20 ayda 8 milyon TL zarara uğrattığı ortaya çıktı. Deveci, göreve gelir gelmez AK Parti döneminde çöp temizlik işleri için aylık 719 bin TL ödenen şirketi devre dışı bırakarak aynı işi yapan Ankara merkezli başka bir firma ile anlaştı. Belediye yönetimin yeni şirkete aynı iş için fazladan aylık 351 bin fazla para ödediği öğrenildi. Ödenen fazla paralar nedeniyle belediyenin kasasının milyonlarca lira zarara uğratılması büyük tepki topladı.

1 Haziran 2021 Salı   09:09:53

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde işçi kıyımı: Mansur Yavaş haksız yere 3 işçinin sözleşmesini feshetti

Göreve geldiğinde "Evine ekmek götüren insanı neden işten çıkarayım" gibi ifadeler kullanan CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın belediyede; 8 yıl görev yapan Mahmut Güldibi'yi, 17 yıl görev yapan Harun Yalçın'ı ve Gürkan İlgen'i istifaya zorlayarak haksız yere işten çıkardığı ortaya çıktı.

1 Haziran 2021 Salı   09:02:53

'Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri' genelgesi!

İçişleri Bakanlığı 'Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri' genelgesini yayımladı. Genelgeyle, Kafe ve restoranlar nasıl hizmet verecek? Sokağa çıkma kısıtlaması nasıl uygulanacak? Düğün ve nikahlar nasıl yapılacak? soruları yanıt buldu.

1 Haziran 2021 Salı   01:51:10

BAE Büyükelçisi, siyonist Yahudilerin ruhani lideri Şalom Kohen’den kendisini kutsamasını istedi

Birleşik Arap Emirlikleri’nin İsrail Büyükelçisi Muhammed Mahmud el Haca, aşırılık yanlısı Shas partisinin ruhani lideri Yahudi din adamı Şalom Kohen’i ziyaret ederek kendisini kutsamasını istedi.

1 Haziran 2021 Salı   00:56:53

Muslera isyan etti! 'Oynamak istemiyorum'

Galatasaray'ın 34 yaşındaki kalecisi Fernando Muslera, Uruguay Milli Takımı'nın hazırlık kampında yaptığı açıklamada Copa America'da oynamak istemediğini belirtti.

1 Haziran 2021 Salı   00:44:32

Milli takıma kimler veda edecek?

Türkiye'nin Gine ile 0-0 berabere kaldığı hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulunan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, kamuoyunun merakla beklediği ''Milli Takıma kimler veda edecek?'' sorusuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

1 Haziran 2021 Salı   00:23:10

Terör örgütü YPG/PKK yine sivilleri hedef aldı!

Terör örgütü YPG/PKK’nın işgalindeki Suriye’nin Halep iline bağlı Münbiç ilçesinde teröristlerin, zorla silah altına alma uygulamasına karşı çıkarak protesto düzenleyen halka ateş açması sonucu 4 sivil yaralandı.

1 Haziran 2021 Salı   00:21:30

Aman dikkat uçuşlara yeni düzenleme!

Türkiye'ye yapılacak yurt dışı uçuş seferlerinde koronavirüs tedbirlerinde değişikliğe gidildi. Yolculardan seyahat tarihlerinden 14 gün önce aşı olunduğuna dair belge veya varıştan önceki 72 saat içinde yapılmış PCR testinin negatif sonucu ibraz zorunluluğu getirildi.

1 Haziran 2021 Salı   00:03:54

 1  2  ...  1483  1484