Haber Arşivi

MSB duyurdu: 3 terörist etkisiz hale getirildi

MSB: Fırat Kalkanı bölgesinde Mehmetçiklerimize makineli tüfekle ateş açan 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

4 Mayıs 2021 Salı   18:10:53

“Çalışma izni muafiyeti” toplamda kaç kişiye verildi?

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre tam kapanma sürecinde muafiyet kapsamında olan sektör çalışanlarına yönelik şu ana kadar e-devlet üzerinden İçişleri Bakanlığı e- başvuru sisteminden 7 milyon 30 bin 446 “çalışma izni muafiyet” belgesi düzenlendi.

4 Mayıs 2021 Salı   18:06:45

İçişleri Bakanlığı duyurdu! İşte verilen çalışma izin belgesi sayısı...

İçişleri Bakanlığı, e-başvuru sistemi üzerinden çalışma izin belgesi çıkaran kişi sayısını duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Tam kapanma sürecinde muafiyet kapsamında olan sektör çalışanlarına yönelik şu ana kadar e- devlet üzerinden İçişleri Bakanlığı e- başvuru sisteminden 7 milyon 30 bin 446 “çalışma izni muafiyet” belgesi düzenlenmiştir." denildi.

4 Mayıs 2021 Salı   17:00:59

Evinin çatısındaki yılanı öldürmek isteyen baba 4 çocuğunu da vurdu

Evin çatısındaki yılanı öldürmek için ateş açan babanın av tüfeğinden çıkan saçmalar, bahçedeki 4 çocuğuna isabet etti. Yaralanan çocuklar hastaneye kaldırılırken, baba gözaltına alındı.

4 Mayıs 2021 Salı   16:58:32

İHA ve SİHA'ların mimarı Selçuk Bayraktar'ın '20 yaş challenge' paylaşımı sosyal medyayı salladı

İHA ve SİHA'ların mimarı Selçuk Bayraktar, son günlerin popüler akımı '20 yaş challenge' akımına katıldı. Bayraktar'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve retweet aldı.

4 Mayıs 2021 Salı   16:51:42

Bu acıya yürek dayanmaz! Küçük Yusuf'un cenazesinde ailesi gözyaşlarına boğuldu!

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde dün akşam saatlerinde kahreden bir olay yaşandı. Annesi evde yokken 11. kattaki evlerinin penceresinden sarkan 4 yaşındaki Yusuf Eymen, aşağı düşerek yaşamını yitirdi. Yusuf Eymen Akyol’un cenazesi, bugün gözyaşları içinde toprağa verildi.

4 Mayıs 2021 Salı   16:49:59

CHP yanlısı medyanın 'İBB Başkanı İmamoğlu'na soruşturma' şeklindeki haberine Bakanlıktan jet yanıt

Başta Cumhuriyet olmak üzere bazı kronik muhalif gazetelerin “İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Fatih Sultan Mehmet Türbesinde elleri arkadan bağlanmış şekilde yürümesinin İçişleri Bakanlığını harekete geçirdiği, elleri arkasında gezdiği için hakkında soruşturma açıldığı ve Mülkiye Müfettişi tarafından ifadesinin istendiği” şeklindeki haberine ilişkin İçişleri Bakanlığından açıklama geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Bahse konu haberde yer aldığının aksine, Bakanlığımızca yapılan işlem bir soruşturma olmayıp, Cumhuriyet Başsavcılığının talebi üzerine başlatılmış bir ön inceleme niteliğindedir." denildi.

4 Mayıs 2021 Salı   16:48:07

Eski İYİ Partili İsmail Koncuk'tan CHP'li Orhan Sarıbal'ın 'Dersim katliamı' paylaşımına zehir zemberek sözler!

İYİ Parti'den istifa eden Adana Milletvekili İsmail Koncuk, CHP'li vekil Orhan Sarıbal'ın skandal 'Dersim katilamı' paylaşımına sert tepki gösterdi. Koncuk, "Bu arkadaş CHP Bursa Milletvekili ve PM Üyesi. Kimi suçladığının farkında mı, acaba? Atatürkçü CHP seçmeninin bu arkadaşa bir sözü mutlaka vardır. Atatürk’ün partisine yakışıyor mu? Yazık!" ifadelerini kullandı.

4 Mayıs 2021 Salı   16:04:22

CHP'de bir taciz skandalı daha! Bu kez adres Çatalca

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) taciz ve tecavüz vakalarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Gelen son bilgilere göre, Çatalca İlçe Başkanı Yardımcısı M.E.E., iddiaya göre parti üyesi bir kadını taciz etti.

4 Mayıs 2021 Salı   15:34:33

UEFA'dan flaş EURO 2020 kararı!

UEFA, Avrupa Şampiyonası'nda pandemiden dolayı sıkıntı yaşanmaması adına takım kadrolarının 23 yerine 26 kişilik olmasını onayladı.

4 Mayıs 2021 Salı   15:09:51

Bahçeli’nin yeni anayasa çağrısına AK Parti'den yanıt! Memnuniyetle karşılıyoruz

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı:(Bahçeli’nin yeni anayasa çağrısı): "Sayın Bahçeli’nin Cumhuriyetin 100. Yılında 100 maddelik yeni anayasa teklifini memnuniyetle karşılıyoruz. Bizim de anayasa yazım sürecimiz bitmek üzere. Detaylarıyla birlikte inşallah bayramdan sonra uygun bir vakitte kamuoyu ile paylaşılacaktır." ifadelerini kullandı

4 Mayıs 2021 Salı   15:01:52

Sigara satışı yasaklandı mı? İçişleri'nden merak edilen soruya çok net yanıt...

Sigara satışı yasaklandı mı? Milyonlarca kişi bu soruya yanıt arıyor. İçişleri Bakanlığı'nın tam kapanma genelgesinde böyle bir ifade yer almamasına rağmen sosyal medyada dolaşıma sokulan konuya ilişkin İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'dan açıklama geldi. Peki, sigara satışı yasaklandı mı? Çataklı, tezviratlara dikkat çekti, çok net konuştu. İşte İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'nın 'Sigara satışı yasaklandı mı?' sorusuna verdiği o yanıt ve son dakika haberinin detayları...

4 Mayıs 2021 Salı   14:30:18

HİSAR-A füzesi menzili ne kadar? HİSAR-A füzesi özellikleri nedir? Testi başarıyla geçti

HİSAR-A füzesi menzili ne kadar? HİSAR-A füzesi özellikleri nedir? Türkiye'nin yerli ve milli teknoloji hamlesi alanında en çok merak edilen soruların başında bunlar geliyor. Bu arada HİSAR-A füzesi muayene ve kabul faaliyeti kapsamında yapılan atışta hedef uçağı başarıyla vurdu.

4 Mayıs 2021 Salı   14:28:45

İkna yoluyla teslim olan PKK'lı terörist anlattı: Elebaşların toplantı yerleri sürekli değişiyor

İkna yoluyla güvenlik güçlerine teslim olan PKK'lı terörist, örgüt elebaşlarının ayda bir toplantı yaptığını ve toplantı yerinin sürekli değiştiğini söyledi.

4 Mayıs 2021 Salı   13:54:07

İstanbul'da feci olay! Tramvayın altında kaldı!

İstanbul'da korkunç bir olay yaşandı. Fatih Haseki Tramvay Durağı'nda bir kişi tramvayın altında kaldı. Ağır yaralanan vatandaş, uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

4 Mayıs 2021 Salı   13:50:15

Avrupa İlaç Ajansı, Çin aşısı için ön değerlendirme süreci başlattı

Avrupa İlaç Ajansı (EMA), Çin aşısı Sinovac için ön değerlendirme sürecinin başlatıldığını duyurdu.

4 Mayıs 2021 Salı   13:28:30

Diyanet'ten fitre önerisi!

Din İşleri Yüksek Kurulu'ndan yapılan açıklamada, tedbirler nedeniyle muhtaç durumdakilerden alınacak hesap numaralarına fitrelerin gönderilebileceği bildirildi.

4 Mayıs 2021 Salı   13:26:32

Rize Havalimanı yıl sonunda açılacak

Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Havalimanı'nın yıl sonunda hazır olacağını duyurarak müjdeyi verdi.

4 Mayıs 2021 Salı   12:41:13

Can Yaman, Diletta Leotta'yı affetti

Ünlü oyuncu Can Yaman'ın evlilik teklifinde bulunduğu İtalyan spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta'nın iş adamı Ryan Friedkin ile görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından magazin gündemi karıştı. Sessizliğini koruyan Can Yaman'dan ilk hamle geldi.

4 Mayıs 2021 Salı   12:32:39

Yasak Elma'ya manidar veda

Fox TV'de ekrana getirilen başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay ve Barış Kılıç gibi isimlerin rol aldığı Yasak Elma dizisinde Şahika karakterine hayat veren güzel oyuncu Nesrin Cavadzade yönetmen Neslihan Yeşilyurt ile yaşadığı olayın ardından diziden çıkarılmasına karar verildi. 3 Mayıs pazartesi akşamı ekrana getirilen yeni bölümde Şahika'nın cenaze sahnesine yer verilirken Nesrin Cavadzade'den manidar bir paylaşım geldi. Cavadzade, Instagram hesabının hikaye bölümünden, 'İşte Şahika'nın ardından dökülen yegane gerçek gözyaşları' notuyla dizi setinde tabut başında ağlayan menajer ve oyuncu Hayati Akbaş'ın görüntülerini paylaştı.

4 Mayıs 2021 Salı   12:29:45

Ticaret Bakanı Mehmet Muş'tan Sözcü'nün algı operasyonuna yalanlama

Aydın'da restoran işleten Cem Emre Akıncı’nın "ciro kaybı desteğine" başvurusu yaptığı ve Akıncı'nın hesabına 4 lira 63 kuruş yatırıldığı yalanını manşete taşıyan Sözcü Gazetesi’ni Ticaret Bakanı Mehmet Muş yalanladı. Bakan Muş, “Dün yalanladık. Bugün manşet yapmışlar. 3000+4,63 TL destek almış esnafı, sadece 4,63 destek almış gibi yazmışlar. Kamuoyunu bir kez daha bilgilendirmiş olalım. Bu manşet gerçeği yansıtmamaktadır” dedi

4 Mayıs 2021 Salı   12:18:11

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı Gaziantep'teki olayların iç yüzünü anlattı: Alparslan Kuytul gözaltına alındı

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin birçok konuda açıklamalarda bulundu. Çataklı; terörle mücadele, koronavirüs tedbirleri ve iç güvenlik operasyonlarıyla ilgili bilgi verdi. Gaziantep'te camide biber gazlı müdahale iddiasıyla ilgili de detaylı açıklamalar yapan Çataklı, "Alparslan Kuytul dini istismar eden, 15 Temmuz'u örtmeye çalışan bir kişi. İkazlara rağmen küfürle karşılık verdiler. Dün gece kolluk kuvvetlerimiz provokasyona mani oldu. Alpaslan Kuytul gözaltına alındı" dedi.

4 Mayıs 2021 Salı   11:52:34

Thodex vurguncusundan yeni hamle! Paraları nakte dönüştürmek için...

Binlerce insanı Bitcoin başta olmak üzere kripto para yatırımları üzerinden dolandırdığı belirtilen firari Faruk Fatih Özer'le ilgili mafya detayı ortaya çıktı. İşte kripto para vurgunundaki son dakika detayları...

4 Mayıs 2021 Salı   11:50:24

Otogar saldırganlarının ifadelerine ulaşıldı! Dikkat çeken Kovid-19 detayı

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda 5 kilo ağırlığında 6 plastik patlayıcıyla yakalanan ve tutuklanan 3 şüpheliyle ilgili soruşturmada şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı. Otogarda yakalanan zanlıların bombayı 250 dolara taşıdığı ortaya çıktı. İ.Z.’nin Silivri Cezaevi'nde kaldığı dönemde tanıştığı bir arkadaşının kendisine 250 dolarlık silah taşıma işi olduğunu anlatan Y.S.(39), yeni tip koronavirüs virüsü taşıması nedeniyle karantinada olduğunu, arkadaşı İ.Z.'yi arayarak yardım istediğini, çantada bomba olduğunu bilmediğini, öğrendiğinde bombayı bırakıp kaçmalarını söylediğini iddia etti.

4 Mayıs 2021 Salı   11:47:18

Emekli ve memur için enflasyon zammı göründü: İşte maaşlara yansıyacak farklar

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan nisan ayı enflasyonu ile birlikte gözler emekli aylıklarına ve memur maaşlarına yapılacak zam oranına çevrildi. Dört aylık dönemde gerçekleşen enflasyon sonrası emekli ve memur maaşlarına temmuz ayında zam göründü. SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin de memurlar ile aynı oranda zam alması bekleniyor. İşte temmuz ayında emekli ve memurların maaşlarına yansıyacak farklar..

4 Mayıs 2021 Salı   11:22:34

 1  2  3