Haber Arşivi

Üvey babası tarafından istismara uğrayan 13 yaşındaki çocuğun günlüğüne yazdıkları kahretti: Sürekli rüyalarıma giriyor onun cezaevinden çıkmasından korkuyorum

İzmir'de, üvey babası Bülent S. (43) tarafından 4 yıl boyunca birçok kez cinsel tacize uğradığı iddia edilen şu an 13 yaşındaki İ.T.'nin tuttuğu günlük, yaşadığı tramvayı gözler önüne serdi. Anneannesiyle yaşayan İ.T.'nin, annesi A.S.'yi (47) görmeye gittiğinde evde maruz kaldığı taciz karşısında günlüğüne "Biliyor musun? Çok mutluyum. Çünkü o adam cezasını çekecek. Ama bir de korkuyorum, çünkü anneme bir şey yapmalarından korkuyorum" yazdığı, yaşadıklarını aklından atamadığını anlattığı görüldü.

27 Mayıs 2021 Perşembe   15:20:17

Röntgeni inceleyen doktorlar gözlerine inanamadı: Karnında unutulan makasla 2 ay dolaştı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yaşayan 65 yaşındaki Nurcihan Öğmen’in, mide şikayeti nedeniyle özel bir hastanede geçirdiği operasyon sırasında karnında makas unutuldu. Ameliyattan sonra ağrıları dineceğine daha da artan Öğmen, daha sonra gittiği Söke Devlet Hastanesi’nde yapılan incelemede karnında makas unutulduğunu 2 ay sonra öğrendi. Özel hastanedeki ameliyat ekibinin Nurcihan Öğmen’in karnında unuttuğu makas Söke Devlet Hastanesi’nde yapılan ikinci bir ameliyatla alındı.

27 Mayıs 2021 Perşembe   15:18:34

Başkan Erdoğan'dan 27 Mayıs paylaşımı!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, merhum Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan'ı 27 Mayıs askeri darbesinin 61. yılında andı.

27 Mayıs 2021 Perşembe   15:13:43

Suç örgütü lideri Sedat Peker hakkında yakalama kararı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülmekte olan soruşturma kapsamında flaş bir gelişme yaşandı. Suç Örgütü Lideri Sedat Peker'in yurt dışında firari olması sebebiyle hakkında yakalama emri düzenlendi.

27 Mayıs 2021 Perşembe   14:45:25

Zekeriya Öz’ün kasası olduğu iddia edilen ismin yakınlarından gazetecilere tehdit!

Adli kontrol kalktı, eşi ve avukatları gazetecilere sataştı. FETÖ firarisi eski savcı Zekeriya Öz'ün kasası olduğu öne sürülen avukat Tayfun Aktaş hakkındaki adli kontrol kararı da kaldırıldı. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından tutuklanan Aktaş, yaklaşık iki yıl önce adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Tayfun Aktaş, Zekeriya Öz’ün Ağaoğlu şirketine ödettiği Dubai tatiline, para ödemiş gibi makbuz vermesi için işadamı Ali Ağaoğlu’nu tehdit ettiği iddiasıyla da gündeme gelmişti.

27 Mayıs 2021 Perşembe   14:38:07

Yapılandırmaya ilişkin kanun teklifi TBMM'de kabul edildi

AK Parti milletvekillerinin Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.

27 Mayıs 2021 Perşembe   14:23:35

Bakan Soylu'dan son dakika uyarısı: Talimatım budur!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bir kadın gidecek, polise 'Ben sıkıntıdayım, yardım et' diyecek, polis ona 'Git müracaat et' dedikten sonra görevden alınmayla karşı karşıyadır. Talimatım budur."

27 Mayıs 2021 Perşembe   13:48:44

Pervin Buldan dahil 11 HDP'li hakkında hazırlanan fezlekeler Meclis'te!

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan dahil 11 HDP'li hakkında hazırlanan fezlekeler Meclis'e ulaştı.

27 Mayıs 2021 Perşembe   13:48:41

CHP'den büyük kurnazlık! Bunu da yaptılar

CHP, MHP’li Etimesgut Belediyesi’nin koronavirüs pandemisi döneminde yaptığı yardımlarla ilgili skandal bir oyuna imza attı.

27 Mayıs 2021 Perşembe   13:01:43

Netflix'ten yeni Türkiye hamlesi!

Bu yıl İstanbul'da ofis açan Netflix, Türkiye'de film stüdyosu kurmayı planladığını söyledi

27 Mayıs 2021 Perşembe   12:54:30

İstanbul'da tepki çeken görüntü: Kağıthane Deresi kararıyor

İstanbul'daki Kağıthane deresi adeta karardı, kötü kokular gelmeye başlayınca vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Daha önce aynı kirlilik ile karşılattıklarını ifade eden Eyüp sultan Ziraat Odası Genel Sekreteri Mustafa Kayabaşı, "Belediyenin 'Temiz Su Temiz Çevre' sloganı vardı. Kirli su kirli çevre göremeye başlıyoruz. Galiba İSKİ bir çalışma başlatmış, ancak o çalışma bitene kadar bu giderlerin depolanıp aktarılması gerekiyor. Oysa onlar saldım çayıra mevlam kayıra. Atık su tarlaya mı gider, hayvan mı içer kim içerse içsin aynı zararı yaşayacaktır. Bu su ağır metal ve kirlilik içerdiğini düşünüyorum. Bu durum hem çevreye hem insanlara zarar vermektedir" diye konuştu.

27 Mayıs 2021 Perşembe   12:42:50

Hem satıyor hem borç alıyor

31 Mart yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tunç Soyer, yine tartışma yaratacak iki karara imza attı. Bir yandan Buca ilçesinde mülkiyeti belediyeye ait konut imarlı 34 arsayı satışa çıkaran Soyer diğer yandan da dün akşam gerçekleştirilen belediye meclis toplantısında yapımı devam eden Narlıdere metrosu için 20 Çiğli Tramvayı için ise 55 milyon Euro olmak üzere toplamda 75 milyon Euroluk borçlanma yetkisi istedi. Soyer’in belediyeye ait gayrimenkulleri satarken meclisten de döviz üzerinden borçlanma yetkisi istemesi kulislerde “Soyer belediyeyi batıracak.” yorumlarına neden oldu.

27 Mayıs 2021 Perşembe   12:35:49

BM'den 'savaş suçu' tepkisi!

BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Michelle Bachelet, İsrail'in Gazze'de sivillere yönelik saldırılarının savaş suçu teşkil edebileceğini bildirdi.

27 Mayıs 2021 Perşembe   12:27:59

Terör örgütü PKK'nın çocuk istismarı emniyet raporunda! Zengin olma vaadiyle kandırıp dağa çıkardılar

Emniyet Genel Müdürlüğünün (EGM) "PKK-KCK/PYD-YPG Terör Örgütü Kadın ve Çocuk İstismarı" raporunda, terör örgütünün hukuki ehliyetsizliklerinden faydalandığı çocukları, sabıkalı ve aranır duruma gelmeleri halinde örgütün dağ kadrosuna gönderdiği tespitine yer verildi. Raporda, teslim olan bir teröristin "Okulu bırakıp işe başladıktan sonra ara sıra HDP binasına gidiyordum. Burada tanıştığım bir örgüt mensubu, 'Örgüte katılırsan zengin olursun ve rahat yaşarsın' diyerek beni kandırdı" ifadelerine de yer verildi.

27 Mayıs 2021 Perşembe   12:12:10

Mehmetçiğin pençesinden kaçış yok! 11 PKK'lı etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı: Mehmetçiğin Pençesinden kaçış yok! Irak kuzeyindeki Pençe-Şimşek Operasyonu’nda 10, Pençe-Yıldırım bölgesinde 1 olmak üzere toplam 11 PKK’lı terörist kara ateş destek vasıtalarımız ve Komandolarımızın başarılı müdahalesi ile etkisiz hâle getirildi.

27 Mayıs 2021 Perşembe   11:59:59

Başkan Erdoğan'dan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda önemli açıklamalar!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan, Menderes ve bakanların şehit edildiği Yassı Ada'da 27 Mayıs Askeri Darbesi'nin 61. yıldönümünde önemli mesajlar verdi.

27 Mayıs 2021 Perşembe   11:40:23

Fahrettin Altun'dan 27 Mayıs Darbesi Konferansı'nda önemli açıklamalar

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 'Millet İradesine Darbe: 27 Mayıs Darbesi Uluslararası Konferansı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

27 Mayıs 2021 Perşembe   11:38:54

Yerli ve milli SİDA'lar hedefi tam isabetle vurdu

SİHA'lar ile gökyüzünde hakimiyet sağlayan Türkiye, şimdi de SİDA'larla denizlerdeki gücünü gösteriyor.

27 Mayıs 2021 Perşembe   11:26:08

Bakan Koca'dan yerli aşı müjdesi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Yerli aşımızla ilgili de son aşamaya gelmiş bulunuyoruz. Faz çalışmaları devam eden üç aşı adayımızdan biri Faz 3 aşamasına gelmiştir. En kısa sürede Faz 3 aşılamaları başlayacaktır." dedi.

27 Mayıs 2021 Perşembe   11:25:56

Haaretz, İsrail'in öldürdüğü Gazzeli çocukların fotoğraflarını paylaştı

İsrail basınının önde gelen gazetesi, saldırılarda katledilen Gazzeli çocukların fotoğraflarına yer verdi.

27 Mayıs 2021 Perşembe   11:23:15

Azerbaycan sınırında hareketli dakikalar! Ermeni askerleri esir alındı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, yaptığı son dakika açıklamasında Ermenistan-Azerbaycan sınırında bulunan Kelbecer bölgesinde 6 Ermeni askerinin esir alındığını duyurdu. Yapılan açıklamada, Azerbaycan ordusunun sınırdaki mevzilerine giden yolda mayın döşemeye çalışan 6 Ermeni askerinin Azerbaycan ordusu tarafından kuşatılarak, esir alındığı ifade edildi.

27 Mayıs 2021 Perşembe   11:21:18

Ömer Çelik'ten '27 Mayıs' paylaşımı!

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik kendi sosyal medya hesabı üzerinden 27 Mayıs paylaşımı yaptı. Çelik "Milletimiz bu ihanetlere asla teslim olmadı ve demokrasi mücadelesinden asla vazgeçmedi. Şehit Başbakanımız #Menderes’i ve şehit bakanlarımızı rahmetle anıyoruz." dedi.

27 Mayıs 2021 Perşembe   10:24:46

Bakan Selçuk son rakamı açıkladı!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, öğretmen ve eğitim çalışanlarının öncelikli aşı uygulamasının hızla devam ettiğinin duyururken aşılanan toplam eğitim çalışanı sayısını da açıkladı. Bakan Ziya Selçuk, "40 yaş üstü 57 bin mesai arkadaşımızın daha randevularının açılmasıyla 813.400 öğretmen ve eğitim çalışanımız için aşı olma imkânı sağlanmış oldu." dedi.

27 Mayıs 2021 Perşembe   10:20:42

Süveyş krizi rotayı Türkiye'ye çevirdi!

Türkiye'yi Asya kıtasıyla Avrupa arasında yük taşımacılığında önemli uluslararası merkez yapacak iki yeni rota belirlendi ve çalışmaya başladı.

27 Mayıs 2021 Perşembe   09:35:47

Turk İlaç'tan Rus aşısı(CoviVac) üretimi için imzalar atıldı!

Türkiye, Rusya merkezli ikinci koronavirüs aşısının üretimine ev sahipliği yapacak.

27 Mayıs 2021 Perşembe   09:29:04

 1  2  3  4