Haber Arşivi

Ve imzayı attılar! Bedelleri ise...!!!

Trabzonspor yeni transferler Bruno Peres ve Gervinho ile sözleşme imzaladı. İşte oyuncuların sözleşmesinde yer alan detaylar...!!!

26 Mayıs 2021 Çarşamba   18:57:13

İstanbul'da koronavirüse karşı toplu taşımada 66 bin servis aracının katkı sağlaması CHP ve İYİ Parti'nin ret oylarına rağmen kabul edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi'nin bugün yapılan oturumunda, 66 bin servis aracının pandemide toplu ulaşıma katkı sağlaması teklifi, CHP ve İYİ Parti meclis üyelerinin hayır oylarına karşı, AK Parti ve MHP oylarıyla kabul edildi.

26 Mayıs 2021 Çarşamba   18:49:25

Milli Savunma Bakanlığı'ndan 'Denizkurdu-2021 Tatbikatı' paylaşımı!

Milli Savunma Bakanlığı'ndan, 'Denizkurdu-2021 Tatbikatı'na ilişkin paylaşım geldi. Paylaşımda tatbikatın başarıyla devam ettiği bildirilerek dikkat çeken kareler paylaşıldı.

26 Mayıs 2021 Çarşamba   18:47:09

Uydu görüntüleri ortaya çıkardı! Gizemini koruyor!

Yemen'de inşası devam eden ve uydu fotoğrafları sayesinde ortaya çıkan hava üssü dünya gündemine bomba gibi düşerek büyük merak uyandırdı. Volkanik bir adada bulunan üs için çeşitli teoriler ortaya atıldı.

26 Mayıs 2021 Çarşamba   18:42:18

ABD'de Kovid-19 salgınında ağır kayıp!

ABD'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 298 artarak 590 bin 995'e ulaştı.

26 Mayıs 2021 Çarşamba   18:37:34

Xiaomi, ABD'nin kara listesinden tamamen çıktı

Çin merkezli teknoloji üreticisi Xiaomi, son gelişmelerin ardından önemli bir açıklama yaptı. Açıklamada ABD Savunma Bakanlığı'nın Xiaomi'yi "Komünist Çin Askeri Şirketi" olarak belirlemesini iptal eden kesinleşmiş kararını yayınladığı belirtildi.

26 Mayıs 2021 Çarşamba   18:32:10

Yeni model Cupra görücüye çıktı! Elektrikli...!!!

Volkswagen Grubu'nun MEB platformu üzerine inşa edilen Cupra Born, tanıtıldı.

26 Mayıs 2021 Çarşamba   18:27:31

Taraftar küme düşmek istedi! Yönetim tersini yaptı!

BB Erzurumspor ve Denizlispor'un TFF'ye yaptığı "küme düşme kaldırılsın" başvurusuna, küme düşen takımlardan biri olan Gençlerbirliği'nin taraftar gruplarından tepki geldi. Ankara ekibinin taraftarları küme düşmenin kaldırılmamasını isterken, Gençlerbirliği Kulübü taraftarlarının tam tersi bir açıklama yaparak küme düşmenin kaldırılmasını istedi.

26 Mayıs 2021 Çarşamba   18:20:26

Askeri ceza alanında düzenlemeler içeren kanun teklifi TBMM'ye sunuldu!

AK Parti Milletvekilleri, askeri suçların soruşturması ve kovuşturmasında uygulanacak istisnai hükümler ile soruşturma ve kovuşturma mercilerinin belirlenmesini de içeren Askeri Ceza Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ni, TBMM Başkanlığına sundu

26 Mayıs 2021 Çarşamba   18:17:13

Dışişleri Bakanlığından Suriye açıklaması!

Dışişleri Bakanlığı: "Suriye rejimi tarafından bugün düzenlenen seçimler halkın hür iradesini yansıtmayan gayrimeşru bir nitelik taşımaktadır"

26 Mayıs 2021 Çarşamba   18:05:46

AK Parti'den Sedat Peker açıklaması: İftiraların karşısında, arkadaşlarımızın yanındayız

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor.

26 Mayıs 2021 Çarşamba   17:05:20

İBB'nin Unkapanı'ndaki çalışması vatandaşı isyan ettirdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Unkapanı'nda başlatılan kavşak çalışması vatandaşı ve bölge esnafını isyan ettirdi. Bölgede trafik kilitlenirken, vatandaş "Pandeminin başından bugüne kadar yapılmayan icraatın şu an yapılması tamamıyla politik." sözleriyle tepki gösterdi.

26 Mayıs 2021 Çarşamba   16:52:49

Validebağ’da kendilerini paralayanlar Yeşilpınar’da kafayı kuma gömdü

Validebağ’da yapılmak istenen projeye karşı çıkıp ortalığı ayağa kaldıranlar, Yeşilpınar’da CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun halka yaptıklarını meşru göstermeye çalıştı. Muhalif basın, halkın yanında yer almak yerine İmamoğlu’nu korudu, vatandaşları suçladı.

26 Mayıs 2021 Çarşamba   16:50:34

Bu da Kemal'in adamı!.. Akla ziyan 'uyuşturucu' çıkışı

“Uyuşturucu ticareti yapandan vergi alacaksın, organ ticareti yapan adamdan vergi alacaksın, kara parayla devleti dolandıranlardan vergi alacaksın” diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun saz arkadaşları çıtayı iyice yükseltti. CHP’li Milletvekili Yunus Emre, Türkiye’yi, Avrupa’nın uyuşturucuyla en çok mücadele eden ülke olması nedeniyle eleştirdi.

26 Mayıs 2021 Çarşamba   16:47:04

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan telafi eğitimi açıklaması: 2021-2022 eğitim yılını kapsayacak...

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medyadan hesabından son dakika açıklamalarında bulundu. Bakan Selçuk, eğitimde telafi uygulamalarının başlayacağını belirtirken "Eğitimde telafi uygulamasına hazırız. Büyük ve kapsamlı bir telafi süreciyle; akademik, sosyal duygusal ve fiziksel alanda olumsuz etkileri ortadan kaldıracağız. Haziran ayı itibarıyla başlayacağımız çalışmalar 2021-2022 eğitim yılını da kapsayacak." dedi.

26 Mayıs 2021 Çarşamba   16:41:40

20 maddelik yasa teklifi Meclis'te!

AK Parti, askeri suçları düzenleyen 20 maddelik yasa teklifini Meclis’e sundu. Teklif ile askeri suçlara ilişkin davalara bakacak mahkemeler yeniden belirleniyor. Askeri suçların soruşturması ve kovuşturmasında uygulanacak istisnai hükümler ile soruşturma ve kovuşturma mercileri yeniden düzenleniyor. Asker kişilerin, suçüstü olması halinde, görevli herkes tarafından geçici olarak yakalanabilecek.

26 Mayıs 2021 Çarşamba   16:31:44

ABD'de Başkan Erdoğan’ı hedef alan billboardlar hakkında fezleke düzenlendi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ABD'de Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren billboardlara ilişkin, FETÖ üyesi 2 şüpheli hakkında fezleke düzenledi

26 Mayıs 2021 Çarşamba   15:32:05

Bakan Soylu'dan 'Emrindeyiz' paylaşımı!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek açıklamaları sonrası flaş bir gelişme yaşandı. Bakan Soylu sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Soylu, 'Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde olduk, emrindeyiz, emrinde olacağız...' dedi.

26 Mayıs 2021 Çarşamba   15:10:18

Leyla ile Mecnun tam kadro geri dönüyor

TRT1'de ekrana getirildiği dönem büyük bir hayran kitlesi elde eden başrollerinde Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Osman Sonant ve Serkan Keskin gibi isimlerin rol aldığı Leyla ile Mecnun efsanesi geri dönüyor. Absürt komedi dalında çok başarılı olan dizi Exxen için yeniden çekilecek. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından müjdeli haberi paylaşırken Leyla ile Mecnun hayranları büyük mutluluk yaşadı.

26 Mayıs 2021 Çarşamba   14:33:56

CHP’li Torbalı Belediyesi'ne skandal atama: Milletvekili Yıldız’ın avukat olmayan kızı hukuk işleri müdürü oldu

İzmir Torbalı Belediyesi’nin Hukuk İşleri Müdürlüğünün başına, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın avukat olmayan kızı Ezgi Yıldız getirildi. Yıldız’ın kızınıönce özel kalem müdürlüğü kadrosundan devlet memuru yapması tepki toplamıştı. Ardından asaleten Veteriner İşleri Müdürü olarak atanan Ezgi Yıldız’ın son olarak belediyenin hukuk işleri müdürü olarak atanması yeni tartışmaları beraberinde getirdi.

26 Mayıs 2021 Çarşamba   14:33:39

Seren Serengil'den evlilik şartı

Yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle 46 kiloya kadar düşen Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Seren Serengil ve sevgilisi Mustafa Tohma, Nişantaşı'nda görüntülendi. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Seren Serengil, evlilik şartını da söyledi. Serengil, 'Ağırlığımca altın istiyorum ama hiçbir işe yaramaz şu anda' dedi.

26 Mayıs 2021 Çarşamba   14:31:56

Üniversitedeki skandalda flaş gelişme! Tacizci akademisyenin cezası belli oldu!

Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde araştırma görevlisi olan Davut D.’ninOrta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) kütüphanesinde çalışan D.K. ve M.Y.'ye cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla yargılandığı davada karar belli oldu. Mahkeme Davut. D’ye indirimsiz 4 yıl hapis cezası verdi. Tutuksuz yargılandığı davada indirim uygulanmadan 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın sabıkasız olması ve yeniden suç işlemeyeceği kanaatiyle hükmün açıklanması geri bırakıldı.

26 Mayıs 2021 Çarşamba   14:27:19

Ümit Özdağ adliyede! İYİ Partili Kavuncu için FETÖ’cü demişti

İstanbul Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul Adliyesinde ifade verdi. Özdağ, “Daha önce kamuoyuyla paylaştığım hususları sayın savcıyla da paylaştım. Türkiye son bin yılda karşı karşıya olduğu en büyük iç tehdidi olan FETÖ’yle bir mücadele veriyor. Ben FETÖ'nün Türkiye'ye karşı son Haçlı Seferi olduğunu düşünüyorum ve bundan dolayı bu casusluk ve terör örgütüyle mücadelenin her alanda yürütülmesi gerektiği inancındayım” dedi.

26 Mayıs 2021 Çarşamba   14:27:16

Terör örgütü PKK/YPG'de mide bulandıran gerçekler! Önce tecavüz sonra ölüm...

Emniyet Genel Müdürlüğünün "PKK-KCK/PYD-YPG Terör Örgütü Kadın ve Çocuk İstismarı" raporu, bölücü terör örgütünde, kadınların sağladıkları faydayla doğru orantılı olarak "özgürleşecek köleler", "yoldaşlar" ve "tanrıçalar" ifadeleriyle nitelendirilmelerine karşın gerçekte erkek örgüt mensuplarının tecavüzlerine uğradığı ve daha çok "meta" olarak görüldüğü gerçeğini bir kez daha gözler önüne serdi. Bir kadın terörist "Eskiden direkt idam ediliyorlardı ancak son zamanlarda doğum yaptıktan sonra kadınlar tutuklanır, bebekleri ellerinden alınarak İran ve Irak'ta başka ailelere verilirdi. Üst düzey örgüt mensupları, cinsel istismara karşı çıktıklarını söyleseler de asıl kendileri bu tür şeyleri yaparlardı" derken tecavüze uğrayan örgüt mensupları arasında çocukların da olduğu belirtildi.

26 Mayıs 2021 Çarşamba   12:24:36

Başkan Erdoğan'dan, AK Parti Grup Toplantısında önemli açıklamalar!

Başkan Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısında konuştu.

26 Mayıs 2021 Çarşamba   12:02:34

 1  2  3